Gigabyte G24F-2 vs AOC 24G4X

KeremErdem

Hectopat
Daha fazla  
İtopya'da indirime girmiş. Bu konu daha önceden açılmış. Geneli AOC tercih etmiş. Başka öneriniz var mıdır? 24inç ve pivot olsa iyi olur

Net bi fark varmi 24G4X arasında

Bu mesajı okuyun.

Hocam nedeni nedir yazarsanız çok memnun olurum
Hali hazırda AOC 24G4X kullanıyorum. Bir 3 ay oldu alalı. Öncelikle monitör tam f/p. O kadar kurcaladım ettim, tek ama tek sorunu bence renk ayarları. Abi beni deli etti. Ayalarını yapınca çok güzel monitör ama HDR açınca parlaklık ayarı vs. yapmanıza izin vermiyor. Tabii bu uygun panel olmasından kaynaklı, yapacak bir şey yok. Bunu göz önünde bulundurun. HDR kapatınca da çok soluk görüntü oluyor, ne kadar ayarlarsan ayarla ben düzeltemedim. HDR yapınca da parlaklığı düşük geliyordu Nvidia denetim masasından arttırdım.

Artıları ise; bir kere fiyatına göre renkleri çok iyi veriyor, tepkimesi de çok iyi. Çok test ettim ghosting bulunmuyor. Siyah ekranlarda ışıması da yok. Üst çerçeveleri ince ve güzel duruyor. Hoparlörleri günü kurtarıyor. AdaptiveSync güzel çalışıyor.

He oyunlara girdiğinde kendini oyun moduna alıyor (Driverını ve G-Menu yüklersen). Onun dışında kesinlikle bu fiyata alabileceğin en iyi monitör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…