Gigabyte G24F-2 vs AOC 24G4X

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoları bi izleyin isterseniz.

Bu model de olabilir ama renk konusunda 24G4X daha iyi ve daha güncel bir monitör. Bu yılın başlarında çıktı piyasaya.
24G4X e karar verdim hz olsun fiyat olsun daha düşük gözüküyor teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-06-29-00-21-42-414_com.android.chrome.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 48
24G4X e karar verdim hz olsun fiyat olsun daha düşük gözüküyor teşekkürler.
Bu arada özür diliyorum renk konusunda daha iyi olmayabilir. Çok minik farkla 24G2SP öndeydi galiba. 24G4X'in artısı 180hz ve 0.5ms olması. Ama renk farkı yok denecek kadar

çözümünü buldum.

öncelikle ben amd kullandığım için amd software üzerinden piksel biçimini 8 den 10 a geçiriyorum ve çözülüyor fakat çözülmeyenler için aoc24g4x mönitörün altında ki tuşlarla resim kısmına geldiğimizde display hdr açıktır oraya dokunmadan windows ayarlardan ekran ayarlarına ordan ise hdrı kapatıyoruz kapatınca mönitordeki tuşlarla resim kısmına gittiğimizde display hdr artık orda olmuyor ve en iyi tarafı oyunlara girdiğinizde hdr oyun veya film modunu aktif edebilmeniz. dp hdr modda parlaklığı 100 e verdiği için akşamları pc ile oynayamıyordum benim için iyi oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…