DjPlak Kilopat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #1 OMEN 25 inç FHD Gaming Monitör (22J05AA) : Amazon.com.tr vs GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'da www.itopya.com
OMEN 25 inç FHD Gaming Monitör (22J05AA) : Amazon.com.tr vs GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'da www.itopya.com
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #2 Gigabyte alın.
DjPlak Kilopat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #4 Yigithan Yildirim dedi: Gigabyte alın. Genişletmek için tıkla... bu gigabyte da G-SYNC varmı rtx3050 ekran kartımdan daha çok verim almak için Adaptive-SyncAMD FreeSyncAMD FreeSync Premium ibarelerini görüyorum Gigabyte G24F-2 Monitör Gigabyte G24F-2 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com @Yigithan Yildirim Son düzenleme: 23 Kasım 2022
Yigithan Yildirim dedi: Gigabyte alın. Genişletmek için tıkla... bu gigabyte da G-SYNC varmı rtx3050 ekran kartımdan daha çok verim almak için Adaptive-SyncAMD FreeSyncAMD FreeSync Premium ibarelerini görüyorum Gigabyte G24F-2 Monitör Gigabyte G24F-2 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com @Yigithan Yildirim
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #5 DjPlak dedi: Bu Gigabyte da G-Sync var mı RTX3050 ekran kartımdan daha çok verim almak için Adaptive-SyncAMD FreeSyncAMD FreeSync Premium ibarelerini görüyorum Gigabyte G24F-2 Monitör Gigabyte G24F-2 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com @Yigithan Yildirim Genişletmek için tıkla... Monitörün kendisinde yok fakat G-SYNC destekliyor NVIDIA Denetim Masası üzerinden açabiliyorsunuz yırtılma vs. olmuyor. Kendi monitörüm de LG FreeSync ama G-SYNC destekli sorun yaşanmıyor.
DjPlak dedi: Bu Gigabyte da G-Sync var mı RTX3050 ekran kartımdan daha çok verim almak için Adaptive-SyncAMD FreeSyncAMD FreeSync Premium ibarelerini görüyorum Gigabyte G24F-2 Monitör Gigabyte G24F-2 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com @Yigithan Yildirim Genişletmek için tıkla... Monitörün kendisinde yok fakat G-SYNC destekliyor NVIDIA Denetim Masası üzerinden açabiliyorsunuz yırtılma vs. olmuyor. Kendi monitörüm de LG FreeSync ama G-SYNC destekli sorun yaşanmıyor.
DjPlak Kilopat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #6 Yigithan Yildirim dedi: Monitörün kendisinde yok fakat G-SYNC destekliyor NVIDIA Denetim Masası üzerinden açabiliyorsunuz yırtılma vs. olmuyor. Kendi monitörüm de LG FreeSync ama G-SYNC destekli sorun yaşanmıyor. Genişletmek için tıkla... teşekkürler. peki ben bu monitörü nasıl test edicem biliyorsunuz indirimli aldığımı düşünyorum . sıfır olsada sorunlu ürünler gelebilir . ölü piksel tesi dışında başka ne testler yapmalıyım. hangi uygulamaları kurup sonuç elde etmeliyim? bilginiz varmı
Yigithan Yildirim dedi: Monitörün kendisinde yok fakat G-SYNC destekliyor NVIDIA Denetim Masası üzerinden açabiliyorsunuz yırtılma vs. olmuyor. Kendi monitörüm de LG FreeSync ama G-SYNC destekli sorun yaşanmıyor. Genişletmek için tıkla... teşekkürler. peki ben bu monitörü nasıl test edicem biliyorsunuz indirimli aldığımı düşünyorum . sıfır olsada sorunlu ürünler gelebilir . ölü piksel tesi dışında başka ne testler yapmalıyım. hangi uygulamaları kurup sonuç elde etmeliyim? bilginiz varmı
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #7 DjPlak dedi: teşekkürler. peki ben bu monitörü nasıl test edicem biliyorsunuz indirimli aldığımı düşünyorum . sıfır olsada sorunlu ürünler gelebilir . ölü piksel tesi dışında başka ne testler yapmalıyım. hangi uygulamaları kurup sonuç elde etmeliyim? bilginiz varmı Genişletmek için tıkla... Arkadaşım aynı yerden aldı gidip deneyip aldı. Ölü piksel dışında test yapmanıza gerek yok. Ghosting testi yapabilirsiniz isterseniz.
DjPlak dedi: teşekkürler. peki ben bu monitörü nasıl test edicem biliyorsunuz indirimli aldığımı düşünyorum . sıfır olsada sorunlu ürünler gelebilir . ölü piksel tesi dışında başka ne testler yapmalıyım. hangi uygulamaları kurup sonuç elde etmeliyim? bilginiz varmı Genişletmek için tıkla... Arkadaşım aynı yerden aldı gidip deneyip aldı. Ölü piksel dışında test yapmanıza gerek yok. Ghosting testi yapabilirsiniz isterseniz.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #8 Ölü piksel, ghosting, IPS glow testleri yapabilirsin. Bunlar yeterli olur. Gerisi zaten kullanımda belli oluyor.
Ölü piksel, ghosting, IPS glow testleri yapabilirsin. Bunlar yeterli olur. Gerisi zaten kullanımda belli oluyor.
Xerseus Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #9 Yigithan Yildirim dedi: Gigabyte alın. Genişletmek için tıkla... Neden? Ben gigabyte'ı iptal edip aynı fiyata hp aldım arada çok ciddi kalite farkı varsa fikrim değişebilir.
Yigithan Yildirim dedi: Gigabyte alın. Genişletmek için tıkla... Neden? Ben gigabyte'ı iptal edip aynı fiyata hp aldım arada çok ciddi kalite farkı varsa fikrim değişebilir.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #10 Hocam 180hz olabiliyor. Daha sağlam geliyor bana pek detay bilmiyorum.