Gigabyte G24F-2 vs. TUF VG249Q1A

Bütçe
4500 - 5000

Rochroa

Hectopat
Daha fazla  

Aklımda bu modeller var fakat Gigabyte için ölü piksel sıkıntıları var diyorlar ve satışı İtopya üzerinde çok sıkıntı yaşabilirsin diyorlar, bir de buraya danışmak istedim.
Monitör kullanım amacı genel olarak FPS oyunları, dizi film, video izlemek IPS panel ve flat düz monitör arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
G24F-2 kullanıyorum, memnunum.

Aklımda bu modeller var fakat Gigabyte için ölü piksel sıkıntıları var diyorlar ve satışı İtopya üzerinde çok sıkıntı yaşabilirsin diyorlar, bir de buraya danışmak istedim.
Monitör kullanım amacı genel olarak FPS oyunları, dizi film, video izlemek IPS panel ve flat düz monitör arıyorum.

G2. Kesinlikle.

Gigabyte G24F-2.

F2 daha iyi ama bütçe çıkarsa bunu alın.
bu monitörü arkadaşım kullanmıştı hocam yorumu şu şekildeydi ne düşünüyorsunuz
1697905316484.png

bu monitörü arkadaşım kullanmıştı hocam yorumu şu şekildeydi ne düşünüyorsunuz Eki Görüntüle 1985243
Arkadaş yazmasını bile bilmiyor. İtibar etmeyin. Forumun milli monitörüdür. Ayrıca AOC'un model isimleri birbirine benziyor. VA panel bir monitörle vs. karıştırıyor olabilir. Alabilirsiniz.

Arkadaş yazmasını bile bilmiyor. İtibar etmeyin. Forumun milli monitörüdür. Ayrıca AOC'un model isimleri birbirine benziyor. VA panel bir monitörle vs. karıştırıyor olabilir. Alabilirsiniz.
O yazışma mevzusu biraz aramızda dönen muhabbetten dolayı hocam. Attığı linkle sizin attığınız monitör uyuşuyor emin olup yazdım size.
attığı link (" Amazon.com.tr ")

O yazışma mevzusu biraz aramızda dönen muhabbetten dolayı hocam. Attığı linkle sizin attığınız monitör uyuşuyor emin olup yazdım size.
attığı link (" Amazon.com.tr ")
Arkadaş karıştırmış olabilir diyorum ben de. Karıştırmamış olsa bile, yine itibar edilmez. Söyledikleri doğru olsa bile, kişisel deneyime göre bileşen de önerilmez zaten. Kronik sorunlu bir monitör değildir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı