R Rochroa Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #11 ProximusTwo dedi: Arkadaş karıştırmış olabilir diyorum ben de. Karıştırmamış olsa bile, yine itibar edilmez. Söyledikleri doğru olsa bile, kişisel deneyime göre bileşen de önerilmez zaten. Kronik sorunlu bir monitör değildir. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum hocam doğru söylüyorsunuz, önerileriniz için teşekkür ederim. @ardacanci 4500-6000TL arasında monitör öneriniz var mıdır? Son düzenleme: 21 Ekim 2023
ProximusTwo dedi: Arkadaş karıştırmış olabilir diyorum ben de. Karıştırmamış olsa bile, yine itibar edilmez. Söyledikleri doğru olsa bile, kişisel deneyime göre bileşen de önerilmez zaten. Kronik sorunlu bir monitör değildir. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum hocam doğru söylüyorsunuz, önerileriniz için teşekkür ederim. @ardacanci 4500-6000TL arasında monitör öneriniz var mıdır?
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 21 Ekim 2023 #12 Rochroa dedi: @ardacanci 4500-6000TL arasında monitör öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... @ProximusTwo hocamın önerdiği 24G2SP'yi öneririm bende. Arkadaşınız SAE modeliyle karıştırıyor olabilir.
Rochroa dedi: @ardacanci 4500-6000TL arasında monitör öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... @ProximusTwo hocamın önerdiği 24G2SP'yi öneririm bende. Arkadaşınız SAE modeliyle karıştırıyor olabilir.
R Rochroa Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #13 ardacanci dedi: @ProximusTwo hocamın önerdiği 24G2SP'yi öneririm bende. Arkadaşınız SAE modeliyle karıştırıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr alıyorum hocam umarım sıkıntısız bir şekilde gelir teşekkürlerimi sunuyorum konuyla ilgilenen herkese.
ardacanci dedi: @ProximusTwo hocamın önerdiği 24G2SP'yi öneririm bende. Arkadaşınız SAE modeliyle karıştırıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr alıyorum hocam umarım sıkıntısız bir şekilde gelir teşekkürlerimi sunuyorum konuyla ilgilenen herkese.