Gigabyte G24F-2'de OSD Side Kick çalışmıyor

Burry00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF GAMING GT-301
ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II
ASUS TUF GAMING RTX 3070
TEAM T-FORCE 3600MHZ DDR4 8GX4
RYZEN 5 5600X
COOLER MASTER HYPER 212 BLACK RGB
CORSAIR TX850M 850W
KIOXICA EXCERIA G2 1TB
WD BLUE 1TB X2
Meslek
Freelancer
Monitör
Gigabyte G24F-2
Yaklaşık 4 gün önce İtopya üzerinden satın aldım monitörü. OSD Side Kick indiriyorum ve uygulama kurulduktan sonra (Geneysis Usb Class Filter driver kuruyor) USB tanımlanamadı hatası alıyorum, haliyle OSD Side Kick'i açınca "cihaz bulunamadı" hatası veriyor. 5 kere falan yeniden yüklemeyi denedim, Geneysis USB Class Filter driver olmadan denedim yine aynı sonuç. Gigabyte destek ekibine yazdım:

Dear burryallen38,

We are sorry to hear about the situation. Kindly try to test your monitor in another system to see how it works. If possible, backup the data and and reinstall system to rule out software's compatibility issue, then install OSD Sidekick and try again.

If you are still face the same issue or it is not possible to do reinstall process, then we suggest you to contact your supplier (place of purchase) for help.

If there is anything we can assist you further with the issue or any feedback, feel free to contact us again along with the product serial numbers and the invoice to verify channel information as different terms may apply. After we received the required information, we will try our best to assist. Cases without updates in 7 days will be closed until further information is received.

Regards,
GIGABYTE

It is very important to us that we meet your needs. Please give us your valuable feedback by clicking and submitting a "Satisfaction Survey" to make sure your experience with our service is positive and productive.

GIGABYTE takes our customers' privacy concerns seriously. All data collected is only for internal usage.

Böyle bir cevap verdiler. Sistemi tekrar kuramam veya monitörü deneyebileceğim başka bir sistem yok elimde. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
1- osd sidekick kaldırılması

2- kullanım kılavuzu indirilmesi

( G24F 2 Gaming Monitor Destek | Monitors - GIGABYTE Turkey )

3- kılavuz 15. sayfadaki 4 no ile gösterilen bağlantının yapılması

4- osd sidekick güncel versiyon indirilmesi

5- osd sidekick tekrar kurulumu

6- bilgisayarın yeniden başlatılması

6- osd sidekick başlatılması

7- başarılıysa istiklal marşı ve kapanış

kolay gelsin

1- OSD sidekick kaldırılması.

2- kullanım kılavuzu indirilmesi.

( G24F 2 Gaming Monitor Destek | Monitors - GIGABYTE Turkey )

3- kılavuz 15. sayfadaki 4 no ile gösterilen bağlantının yapılması.

4- OSD sidekick güncel versiyon indirilmesi.

5- OSD sidekick tekrar kurulumu.

6- bilgisayarın yeniden başlatılması.

6- OSD sidekick başlatılması.

7- başarılıysa İstiklâl Marşı ve kapanış.

Kolay gelsin.

Eyvallah hocam da aynısını 5 kere yaptım :D senin hatırına bir kere daha deneyeyim.

Hocam ben de bu ara OSD Sidekick ile çok uğraştım, bende de M27Q var.

- "Gensys Logic Generic USB Class Filter Driver" kesinlikle kurulu olmasın

- Klavye, mouse ve monitörün 4 nolu usb kablosu haricinde hiç birşey takılı olmasın

( mesela bende Corsair ST100 takılıydı, o patlatıyormuş )

- C:\Program Files (x86)\Gigabyte\OSDSidekick\Gigabyte\OSDSidekick.exe yi elle çalıştır. Masaüstündeki kısayol başka bir exeyi açıyor.

- Uygulamanın farklı versiyonlarını deneyebilirsin

Utility | Service / Support - GIGABYTE Turkey

Hocam ben de bu ara OSD Sidekick ile çok uğraştım, bende de M27Q var.

- "Gensys Logic Generic USB Class Filter Driver" kesinlikle kurulu olmasın

- Klavye, mouse ve monitörün 4 nolu usb kablosu haricinde hiç birşey takılı olmasın

( mesela bende Corsair ST100 takılıydı, o patlatıyormuş )

- C:\Program Files (x86)\Gigabyte\OSDSidekick\Gigabyte\OSDSidekick.exe yi elle çalıştır. Masaüstündeki kısayol başka bir exeyi açıyor.

- Uygulamanın farklı versiyonlarını deneyebilirsin

Utility | Service / Support - GIGABYTE Turkey
Teşekkür ederim hocam tek tek deneye deneye çözeceğim artık. Gigabyte iyi güzel de, bir de şöyle şeylere dikkat etseler keşke...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı