Şimdi adım adım gidelim.
Ben bu ürünü Google üzerinden aradığımda farklı ve bilinen kanallar üzerinden başarılı olarak görüyorum.
The Gigabyte G24F 2 is a 24" 1080p 165Hz (180Hz OC) IPS gaming monitor with VRR, MBR and a wide color gamut.
Check Latest Price on Amazon The Gigabyte G24F is a wallet-friendly gaming monitor that focuses on the performance it can offer more than anything else. It features a fast IPS panel and an overclocked 170Hz refresh rate for smooth performance and pristine colors. Let’s check how competitive the...
Işık sızmasıysa giriş seviyesi IPS monitörlerde sık görülen bir durum olmasıyla birlikte üründen ürüne de değişiklik gösterebiliyor. Yani o ya da bir başkası aldığında buna rastlamıyor.
Paylaştığınız Reddit içeriğinin altında başka kullanıcıları da görmek isterdim ama çok yavan bir içerikti ve tatmin olamadım.
Keza bu ses sorunu yaşayan kullanıcı özelinde de bakarsak her markada yaşanabilecek kişisel sorun/sorunlar gibi algıladım. Ben genelde bir ürün önerirken global yorumlarına ve bir miktar TR dönüşlerine bakıyorum. Haliyle bu üründe böyle bir durum sezemedim.