F ffck1 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 142 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #1 Başlıkta ve videoda da yazdığım gibi monitörü İtopya mağazasından aldım. Ölü piksel testi yaptırıp eve geldim böyle sorun oldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar çözünürlük değiştirdim sonra eski çözünürlüğe geçtim düzeldi. Sanırım zaten İtopya demişti 1 hafta içinde sorun çıkarsa getirebilirsiniz. ffck1 dedi: Başlıkta ve videodada yazdığım gibi monitörü İtopya mağazasından aldım. Ölü piksel testi yaptırıp eve geldim böyle sorun oldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir de kabloları iyi oturtamamışım o yüzden olabilir. Arkadaşlar sabah uyandığımda monitörde ölü piksel gördüm gidip bugün İtopya mağazasından değişim yaptırdım. Son düzenleme: 3 Mart 2023
Başlıkta ve videoda da yazdığım gibi monitörü İtopya mağazasından aldım. Ölü piksel testi yaptırıp eve geldim böyle sorun oldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar çözünürlük değiştirdim sonra eski çözünürlüğe geçtim düzeldi. Sanırım zaten İtopya demişti 1 hafta içinde sorun çıkarsa getirebilirsiniz. ffck1 dedi: Başlıkta ve videodada yazdığım gibi monitörü İtopya mağazasından aldım. Ölü piksel testi yaptırıp eve geldim böyle sorun oldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir de kabloları iyi oturtamamışım o yüzden olabilir. Arkadaşlar sabah uyandığımda monitörde ölü piksel gördüm gidip bugün İtopya mağazasından değişim yaptırdım.