Xecition18 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 648 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #11 BerkayZ87 dedi: Yazdigim mesaji okumadan alintilayip "yani en mantikli secim Lenovo olacak." yazarsan bu soruyu sorman oldukca normal bir durum. Genişletmek için tıkla... Görmemişim arada çok özür dilerim hocam.
BerkayZ87 dedi: Yazdigim mesaji okumadan alintilayip "yani en mantikli secim Lenovo olacak." yazarsan bu soruyu sorman oldukca normal bir durum. Genişletmek için tıkla... Görmemişim arada çok özür dilerim hocam.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.769 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #12 Xecition18 dedi: Görmemişim arada çok özür dilerim hocam. Genişletmek için tıkla... Sorun degil, R25i-30 guzel monitordur, memnun kalirsin.
Xecition18 dedi: Görmemişim arada çok özür dilerim hocam. Genişletmek için tıkla... Sorun degil, R25i-30 guzel monitordur, memnun kalirsin.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.446 Makaleler 1 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #13 Lenovo'nun bu fiyat bandına göre tek kötü özelliği iğrenç tasarımı. Fakat geri kalan neredeyse her konuda çok daha iyi.
Lenovo'nun bu fiyat bandına göre tek kötü özelliği iğrenç tasarımı. Fakat geri kalan neredeyse her konuda çok daha iyi.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.769 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #14 balkann dedi: Lenovo'nun bu fiyat bandına göre tek kötü özelliği iğrenç tasarımı. Genişletmek için tıkla... Katiliyorum, monitoru gercekte gordum ve tasarimi gercekten berbat. Hem premium durmuyor hem cok buyuk.
balkann dedi: Lenovo'nun bu fiyat bandına göre tek kötü özelliği iğrenç tasarımı. Genişletmek için tıkla... Katiliyorum, monitoru gercekte gordum ve tasarimi gercekten berbat. Hem premium durmuyor hem cok buyuk.
Xecition18 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 648 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #15 BerkayZ87 dedi: Katiliyorum, monitoru gercekte gordum ve tasarimi gercekten berbat. Hem premium durmuyor hem cok buyuk. Genişletmek için tıkla... Üründe standby problemi varmış sanırım bir bilginiz var mı? Uyku modundan uyandıktan sonra görüntü vermiyormuş yazıyor yorumlarda. Dosya Ekleri resim_2024-02-24_190411536.png 17,9 KB · Görüntüleme: 36
BerkayZ87 dedi: Katiliyorum, monitoru gercekte gordum ve tasarimi gercekten berbat. Hem premium durmuyor hem cok buyuk. Genişletmek için tıkla... Üründe standby problemi varmış sanırım bir bilginiz var mı? Uyku modundan uyandıktan sonra görüntü vermiyormuş yazıyor yorumlarda.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.769 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #16 Xecition18 dedi: Üründe standby problemi varmış sanırım bir bilginiz var mı? Uyku modundan uyandıktan sonra görüntü vermiyormuş yazıyor yorumlarda. Genişletmek için tıkla... HDMI-DP kablosunu söküp geri takinca duzeliyor. Hep olan bir sey degil, onemsiz.
Xecition18 dedi: Üründe standby problemi varmış sanırım bir bilginiz var mı? Uyku modundan uyandıktan sonra görüntü vermiyormuş yazıyor yorumlarda. Genişletmek için tıkla... HDMI-DP kablosunu söküp geri takinca duzeliyor. Hep olan bir sey degil, onemsiz.