Gigabyte G25F2 vs AOC 24G42e

Fatih615

Decapat
Daha fazla  
İkisi de alınmaz farklı markalara yönelmeni öneririm.

İfadeler: kxy

AOC daha iyi olması lazım.

İki modelde tercih edilebilir. AOC daha iyi bir seçenek. Stant masrafına girmek istemezsen G25F2 modelini tercih edebilirsin.

İki modelde tercih edilebilir. AOC daha iyi bir seçenek. Stant masrafına girmek istemezsen G25F2 modelini tercih edebilirs.

İki modelde tercih edilebilir. AOC daha iyi bir seçenek. Stant masrafına girmek istemezsen G25F2 modelini tercih edebilirsin.

Bende öyle düşünmüştüm.

Tavsiye etmiyorum sizi üzer.

Hocam nedeni ile yazarsanız hoşnut olurum. Herkesin fikrini almak isterim.

tavsiye etmiyorum sizi üzer

Bosuna marka model karalamasi yapma ikiside sorunsuz modeller.

Panel kalitesi istiyorsan AOC al. Ergonomi istiyorsan panelden kısıp Gigabyte al. AOC icin stant alirim demissin o fiyata cikarsan bu model cok daha mantikli ve iyi bir model. %140 sRGB ve 3300:1 kontrast veriyor. Hareket performabsi gayet iyi VA olmasina ragmen. Aldiktan sonra monitoru oyun moduna alıp overdrive ayarini medium yapın, eger ufak bir overshoot sorun olmayacaksa strong'da kullanilabilir.

Satici dey elektronik, İtopya'nın kendisi.

Profesyonel incelemeci tarafindanda onaylanmis bir model.

Bir diger inceleme:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…