Musa Bulaklı Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #1 Yaklaşık 1.5 yıl önce İtopya'dan aldığım Gigabyte G27 F2 monitörüm bozulduğu için garantisine yolladım. Değişim iade kararı verdiler. Ürünü 5300 TL'ye almıştım. Ya para iadesi ya da önerdikleri ürünü alabilirmişim. Önerilen ürün bu: https://www.itopya.com/gamebooster-...mH-x5f9V0XIxcKEBvZPXVKhd_467uDmFU1MLzRq-RIOHz Biraz forumlara baktım ve Game Booster ürünlerinin tavsiye edilmediğini gördüm. Aynı özelliklere sahip hatta daha da iyi olan MSI monitörü de var. MSI G2712F 27" Ultra Rapid 1ms 180Hz Adaptive-Sync IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Sizce para iadesi alıp MSI mı alayım. Yoksa Game Booster'ı mı isteyim?
Yaklaşık 1.5 yıl önce İtopya'dan aldığım Gigabyte G27 F2 monitörüm bozulduğu için garantisine yolladım. Değişim iade kararı verdiler. Ürünü 5300 TL'ye almıştım. Ya para iadesi ya da önerdikleri ürünü alabilirmişim. Önerilen ürün bu: https://www.itopya.com/gamebooster-...mH-x5f9V0XIxcKEBvZPXVKhd_467uDmFU1MLzRq-RIOHz Biraz forumlara baktım ve Game Booster ürünlerinin tavsiye edilmediğini gördüm. Aynı özelliklere sahip hatta daha da iyi olan MSI monitörü de var. MSI G2712F 27" Ultra Rapid 1ms 180Hz Adaptive-Sync IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Sizce para iadesi alıp MSI mı alayım. Yoksa Game Booster'ı mı isteyim?
bersan kara Femtopat Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #2 Ben para iadesini daha mantıklı buldum efendim isterseniz biraz da kendiniz üstüne koyup istediğiniz özelliklerde yeni monitör alabilirsiniz.
Ben para iadesini daha mantıklı buldum efendim isterseniz biraz da kendiniz üstüne koyup istediğiniz özelliklerde yeni monitör alabilirsiniz.
Musa Bulaklı Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #3 bersan kara dedi: Ben para iadesini daha mantıklı buldum efendim isterseniz biraz da kendiniz üstüne koyup istediğiniz özelliklerde yeni monitör alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Şimdi mail gönderdim. MSI MAG 275F 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA Eğer bu ürünle değişim sağlarlarsa değişim istediğimi. Fakat bu ürünü göndermeyeceklerse para iadesi istediğimi yazdım.
bersan kara dedi: Ben para iadesini daha mantıklı buldum efendim isterseniz biraz da kendiniz üstüne koyup istediğiniz özelliklerde yeni monitör alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Şimdi mail gönderdim. MSI MAG 275F 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA Eğer bu ürünle değişim sağlarlarsa değişim istediğimi. Fakat bu ürünü göndermeyeceklerse para iadesi istediğimi yazdım.