Arkadaşlar merhaba, bu iki monitör arasında kaldım. PS5 için alacağım. Bütçem 9500 TL. Önerilerinize açığım.
MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms WQHD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms WQHD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms WQHD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.166,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
peki hocam o fiyat farkına değer mi bide ps5 için kullanacağım fortnite benzeri oyunlar oynuyorum 2k 120hz verir mi msi monitörüMSI tercih edin, arada ciddi bir fark var.
Peki hocam o fiyat farkına değer mi bir de PS5 için kullanacağım Fortnite benzeri oyunlar oynuyorum 2K 120Hz verir mi MSI monitörü
Verir. Monitörde HDMI 2.0b çıkışı mevcut. 2K 144Hz destekliyor.peki hocam o fiyat farkına değer mi bide ps5 için kullanacağım fortnite benzeri oyunlar oynuyorum 2k 120hz verir mi msi monitörü
arada kaldım birazMSI'da GSync özelliği var ki PS5 için monitör alıyorsanız gereksiz bir özellik. Yarın bir gün Nvidia ekran kartlı bir bilgisayara takarım diyorsan düşünebilirsin. Gigabyte'ın parlaklık ve yenileme hızı MSI'a göre bir tık daha düşük ama çok fark yaratmayacaktır.
Şöyle söyleyeyim ikisi de çok iyi monitörler MSI bir tık daha iyi. Almışken daha iyisini alayım 700 800 lira bana dokunmaz diyorsan MSI al.arada kaldım biraz
öyle yapıcağım büyük ihtimalle ama arada kaldım neyse teşekkür ederimŞöyle söyleyeyim ikisi de çok iyi monitörler MSI bir tık daha iyi. Almışken daha iyisini alayım 700 800 lira bana dokunmaz diyorsan MSI al.
bide hocam benim için çok ekran yenileme hızı önemli değil diğeri 170hz öbürü 144hz fark etmiyor çünkü ps5 120hz'e kadar destekliyor parlaklık çok önemli değil yeter diye düşünüyorum ikisinde'de ama işte kararsız kaldım çünkü msi markası beni içime çekiyor diğer yandan ucuza gigabyte çekiyorMSI'da GSync özelliği var ki PS5 için monitör alıyorsanız gereksiz bir özellik. Yarın bir gün Nvidia ekran kartlı bir bilgisayara takarım diyorsan düşünebilirsin. Gigabyte'ın parlaklık ve yenileme hızı MSI'a göre bir tık daha düşük ama çok fark yaratmayacaktır.
Gsync, 120 üstü ekran yenileme hızı bilgisayar için özellikle Nvidia ekran kartlı bilgisayarlar için işe yarar özellikler. İkisinde de Vesa var, açıyı istediğin gibi ayarlayabilirsin. Aralarında Gsync, yenileme hızı ve parlaklık değerinden başka fark yok. Sen bilgisayar için kullanmayacağından eminsen Gigabyte alabilirsin.öyle yapıcağım büyük ihtimalle ama arada kaldım neyse teşekkür ederim
bide hocam benim için çok ekran yenileme hızı önemli değil diğeri 170hz öbürü 144hz fark etmiyor çünkü ps5 120hz'e kadar destekliyor parlaklık çok önemli değil yeter diye düşünüyorum ikisinde'de ama işte kararsız kaldım çünkü msi markası beni içime çekiyor diğer yandan ucuza gigabyte çekiyor