Viewsonic'in artısı benim için satıcısının Amazon olması, biliyorsunuz ki Amazon iade ederken gibi durumlarda sıkıntı çıkartmıyor. Gigabyte'ın satıcısı farklı aldığım zaman ölü piksel vb sorunlar çıkarsa uğraşmak istemiyorum açıkçası ama G27Q modelinin çok övüldüğünü gördüm yabancı yerlerde F/P olarak. Bu yüzden arada kaldım açıkçası ve sizlere danışmak istedim.
2K, 27", 144Hz, IPS özellikleri olan bir monitör arıyorum diye güncelleyeyim konuyu. Bütçemde 6000 oldu. Satılan yer Amazon ve satıcı Amazon.tr olması lazım. İade için uğraşmak istemiyorum açıkçası.
Şu an 7 bin TL'lik ASUS var. Lakin iade için süründürüyor. İadeyi sağlar sağlamaz Amazon'daki ViewSonic'i alacağım. Amazon'un sırf iadede zorluk çıkartmaması tek tercih sebebim.