Alexandro_De_Souza
Hectopat

Bu monitör nasıldır? Kronik sorunu falan var mı? Fiyatı uygun. Sanki ucuz mal kullanılmış gibi geldi.

Son düzenleyen: Moderatör: 

Samsung olanda g sync açılıyor mu?Alınmaz. Fiyatını hak etmemekte.
![]()
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms QHD FreeSync QLED Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms QHD FreeSync QLED Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Mesela bununla karşılaştıralım.
Samsung SVA* panel iken Gigabyte VA.
Samsung'un renk derinliği 8 bit + FRC (Sahte 10 bit) iken Gigabyte'ın 8.
Samsung'un renk gamutları daha yüksek. (Uzun uzadıya yazamıyorum, görsel koyayım)
Eki Görüntüle 724945
Comparison between: 27" Samsung C27HG70, 27" Gigabyte G27QC
Comparison between: 27" Samsung C27HG70, 27" Gigabyte G27QCwww.displayspecifications.com
Samsung'un parlaklığı 350cd, Gigabyte'ın 250cd.
Samsung'da DisplayHDR600 var, Gigabyte'da yok. "HDR Ready" diye bir şey var ama tam HDR sayılmaz.
Garip bir şey, tam kavrayamadım ben de. HDR sinayllerini okuyabiliyor ama parlaklık vs. HDR'ın olayı yok diye biliyorum.
Gigabyte'ın tek avantajı ise kontrast'ının bir tık daha yüksek olması. (Gigabyte 3800:1, Samsung 3000:1).
SVA panel = VA diye geçer ama Samsung üretir. Standart VA'lardan daha iyi görüş açısı sunduğunu idda eder.
Kısaca ben Samsung öneririm. O içinize sinmezse de daha başka alternatifler de var. Gigabyte fiyatını hak etmiyor
Samsung olan "G-Sync Compatible" değil.Samsung olanda G-Sync açılıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.