Gigabyte G31M-ES2L Anakarta R7 250 Takmak

Yanmasına katılmıyorum ama sınırı aştığı gibi pc reset atabilir veya kilitlenebilir. 80+ güç kaynağının verimi yüksektir ve bu serfitikayı almayan bir güç kaynağı üzerinde yazan değeri nekadar verebilirki. Yani siz 400W bir güç kaynağı alsanızda bir 350w 80+ güç kaynağı etmez.

@Bor bu serfitikayı almayan bir güç kaynağı üzerinde yazan değeri ne kadar verebilir ki? Yani siz 400W bir güç kaynağı alsanız da bir 350w 80+ güç kaynağı etmez. Bana şunu anlatır mısın? Defalarca okudum ama anlam çıkaramadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
350W normal bir PSU 350W vermez hele ki Frisby, Everest gibi markalarınki hiç vermez ama 80+ güç kaynağı bu değere yakın bir değer verir, zaten bu şekilde bu sefitikayı alırlar. Alıcağın PSU' nun 12v olarak kaç amper verdiğine bak ve 80+ olsun. O ekran kartına günü kurtarmak için 350W yeter ama ilerde yine düşük gelicek ve bundan daha fazla masraf çıkaracaktır.

Bana 100 Tl'lik önerebilir misin Vatan'dan bu karta uygun ve iyi performans getirebilecek?
@Bor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…