Gigabyte G32QC alınır mı?

alpknkc

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Dostlar, sistemi topladım ( İşlemci: AMD Ryzen 9 3900X Anakart: Asus ROG Strix B550-F Gaming Ekran kartı: (RTX 3080 Çıkışı Bekliyorum) RAM: Corsair Vengeance RGB Pro White 2x8 GB 3600MHz CL18 Kasa: XPG Battlecruiser SSD: XPG XS8100 512GB 3500/2400MB/s M.2 HDD: Seagate Barracuda 2TB Güç Kaynağı: Corsair RM850 80+ Gold Full Modüler Soğutma: MSI MAG Coreliquid 360R ARGB) ve ekran kartı olarak RTX 3080 alacağım. 27" üstü 165 Hz 1440P G-Sync uyumlu bir monitör arıyorum. Bütçem 3500 civarında ve karşıma çıkan tek seçenek bu. Aradığım bütün özellikler var ama yeni çıkmış bir monitör ve hiç Türkçe incelemesi yada kullanıcı yorumu yok. Sizce alınabilir mi?

Benim de gözüme çarpmıştı. Çok iyi duruyor. Giriş gecikmesi düşük ve 5000:1 kontrast oranı var.

Yabancı inceleme yazısı:
"Gigabyte has included one of the best VA panels we’ve tested with contrast around 5,000:1 without any dynamic manipulation. It also delivers accurate DCI-P3 color; although sRGB mode has room for improvement. And with some of the best black levels we’ve seen from an edge-lit VA panel, the G32QC has tremendous image depth and detail."

Yani, gördükleri en iyi VA panelli monitörlerdenmiş. Siyah ve tonlarını detaylı şekilde gösteren en iyi monitörmüş.

Son düzenleme:
Bence alınır hocam. Güzel monitör.

RTX 3080 için 4K öneriyorlar. Ama yine de 2K da iyidir. 1080P için darboğaz olabilir ama 2K da olmaz diye düşünüyorum.

1080P için darboğaz olabili
R9 3900X işlemci 1080P'de 2080Ti takılıyken bile %23 civarı kullanılıyor. O işlemciyi 1080P'de darboğaza sokacak ekran kartı yok. (3000 serisi dahil.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…