Gigabyte G32QC vs ViewSonic VX3268-2KPC-MHD

Bütçe
6500
IPS monitör almanızı öneririm.
27" şu IPS monitör uygun:

FPS oyunları oynamıyorum sadece FIFA oynuyorum bu yüzden biraz daha büyük monitöre geçmek istedim 31.5 ya da 32 inc öneriniz var mı? VA panelde işimi görür diye düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende bu monitöre çok yatkınım hem fiyatı uygun hem istediğim özellikleri karşılıyor Xbox Series S de kullanacağım ara sıra dahili hoparlörü var olması ekstra işe yarar bir özellik olacaktır benim için.

LG 27GL83A-B önerebilirim. Bu model PS5 ve Xbox Series X'te 4K'yi destekliyor ancak PC'de 2K. rtings.com sitesinden bu monitörün özelliklerine bakabilirsin ya da LG'nin 32 31.5 inch monitörlerine.

LG 27GL83A-B önerebilirim. Bu model PS5 ve Xbox Series X'te 4K'yi destekliyor ancak PC'de 2K. rtings.com sitesinden bu monitörün özelliklerine bakabilirsin ya da LG'nin 32 31.5 inch monitörlerine.

Hocam 31.5 ya da 32 inc almakta kararlıyım LG marka olarak bunu buldum sanırım indirimde buna ne dersiniz alınabilir mi diğerlerinden iyi midir?
LG 31.5" 32GN650-B 165Hz 1ms HDMI DP DVI D-Sub HDR10 FreeSync Premium QHD VA Gaming Monitör | ITOPYA

Technopat Haberler

Geri
Yukarı