Herkese selam 32 inc 2K 144 Hz monitör almak istiyorum. Bu 2 monitör arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? 6500 TL'ye kadar farklı önerilerde alabilirim.
FPS oyunları oynamıyorum sadece FIFA oynuyorum bu yüzden biraz daha büyük monitöre geçmek istedim 31.5 ya da 32 inc öneriniz var mı? VA panelde işimi görür diye düşünüyorum.
Bende bu monitöre çok yatkınım hem fiyatı uygun hem istediğim özellikleri karşılıyor Xbox Series S de kullanacağım ara sıra dahili hoparlörü var olması ekstra işe yarar bir özellik olacaktır benim için.
LG 27GL83A-B önerebilirim. Bu model PS5 ve Xbox Series X'te 4K'yi destekliyor ancak PC'de 2K. rtings.com sitesinden bu monitörün özelliklerine bakabilirsin ya da LG'nin 32 31.5 inch monitörlerine.
LG 27GL83A-B önerebilirim. Bu model PS5 ve Xbox Series X'te 4K'yi destekliyor ancak PC'de 2K. rtings.com sitesinden bu monitörün özelliklerine bakabilirsin ya da LG'nin 32 31.5 inch monitörlerine.
Benim monitörden tek farkı VA panel ve 165Hz olması sanırım. Benimki IPS ve 144Hz. Tercih sizin. Bence bi gözünüzle görün ya da iade edebileceğiniz bi yerden alın.