Gigabyte G33M-S2L İşlemci Değiştirme

sametertan

Decapat
Merhaba arkadaşlar mevcut anakartımdaki işlemciyi değiştirmek istiyorum. Şu an yeni bir PC toplama sansım yok. Sizce etkili olur mu işlemci değişimi performans bakımından?

Bilgisayarımın özellikleri:

Şuan ki işlemcim İntel Core 2 Quad Q6600 @2.40GHz
Socket 775 LGA
Anakart modeli : GA-G33M-S2L
Ram: Ddr2 4gb(dual) -- ( 2+2 4gb daha eklemeyi düşünüyorum )
Ekran kartı: AMD Radeon Hd 6970

Bütçem 200 tl. 250 tl ye kadar çıkabilirim alacağım işlemci performans olarak fark edecekse
Bu anakart üzerine takabileceğim benim işlemcime göre performansı daha iyi düzeyde etki edecek 775pin başka bir işlemci vardır değer mi en azından şuan başka bir kasa toplama gücüm yok bu sistemle gittiği kadar idare etmek durumundayım ve şuan 2x2 ddr2 4gb ram bulunmakta 2x2 şeklinde 4b daha takabilirim anakart 8 gb'a kadar izin veriyor performansa buda etki eder mi peki

Son düzenleme:
İNTEL XEON X5450 siparişi verdim bakalım hayırlısı..
Sanada teşekkürler bu arada
İşlemci geldi macununu sürüp taktım bu akşam merak ettğim bir şey var ama bilgisayarım özelliklere girdiğimde xeon x5450 3,00ghz yazıyor yanında 2,00ghz yazıyor bu normal değil sanırsam ordada 3,00ghz yazması gerekmiyor mu ? bu işlemcı 771 soketten 775 sokete modlanmış bir işlemci modlu biosunu da bulup yükledim aslında

Son düzenleme:
Kardeşim keşke q9550 alsaydın 250 TL ye TR de satılıyor hem aynı özellikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…