Gigabyte G41M Combo BIOS ekranında kalıyor

Baya bi kaktırmış arkadaş size sanırım. Q serisi işlemciyi alıp E serisi oldukça eski bir işlemci vermiş.
Üstelik sorunu da çözememiş. İşlemcinizi çalmış. 4 çekirdekli işlemcinizi alıp yerine 2 çekirdek oldukça eski bir işlemci koymuş.

Şimdi güzel bir ziyarette bulunalım bu arkadaşı.

Göz göre göre de yapılmaz ki. Çok ayıp ya. Kesin şunu diyecektir: Farklı bir işlemci ile denemek için çıkardım. Geri takmayı unutmuşum...

Göz göre göre de yapılmaz ki. Çok ayıp ya. Kesin şunu diyecektir: Farklı bir işlemci ile denemek için çıkardım. Geri takmayı unutmuşum...
Hahaha hocam kesinlikle bunu söyleyecektir. Bu klişe yalan ve durumu toparlamak için yapılmış mantıklı bir davranıştır. Geri adım atmıyor ama kendini de affettirme çabası içinde kullanılacak nadir cümlelerden bir tanesi.

Gerçekten öyle mi dedi??
Tamı tamına öyle dedi. İşte çocuklar falan denemek için değiştirmiş falan da filan da... Sonra işte olamaz mı tarzı şeyler söyledi. Tamam eyvallah olabilir de kardeşim, arkadaş kasayı aldığında bir RAM ve harddisk kablosu yokmuş. Artık ne insanlık halinden bahsedeceksin bana.

Sata kablosu, işlem, RAM adam ihtiyacı olan herşeyi söküp almış resmen. Dükkânın önüne spreyle gece gidip bilgisayarınızdan parçalar çalan hırsız tamirci yazın. O boyasın siz yazın. Adaleti bazen kendiniz sağlamalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…