Gigabyte G41M Combo BIOS ekranında kalıyor

Bu donanımların şu anki ederini bilmiyorum. Eski donanımların elinde değil mi? BIOS flashlanması ile düzeltilebileceğini düşünüyorum.

Bu donanımların şu anki ederini bilmiyorum. Eski donanımların elinde değil mi? BIOS flashlanması ile düzeltilebileceğini düşünüyorum.
Sistemin ilk işlemcisi duruyor. RAM Bellekler ve adamın kazık atıp taktığı işlemci de onlarda. Şu an elimizde modelini gönderdiğim ana kart, DDR2 bellekler ve sistemin ilk işlemcisi var. Dediğiniz olay ile birlikte kullanılabilir olacağını mı söylüyorsunuz? Anlayamadım.

BIOS programlanması ile düzeltilebilir bence. Denenebilir.
Ancak bu işlemi herkes yapamaz. Donanım ve beceri gerektiriyor. Alacağınız cevap: onunla düzeltilemez. Sizin yapmanız gereken; eğer bu yeni parçalara para ödemişseniz tüm bozulan parçalarınızı elinizde tutun. Elimde soic clip olsa bana anakartı adresime gönder programlayıp sana gönderirdim.

Teşekkürler yardımcı olduğunuz için. Daha fazla uğraşmaya gerek yok. İyi günler.
GA-M68M-S2P 128GB SSD Önerisi - Technopat Sosyal Konuya bir göz atar mısınız? Öneriye ihtiyacım var da.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…