3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 26 Haziran 2022 #1 İyi sosyaller. Gigabyte G41m-combo rev2.0 anakartım var 771pin Xeon işlemcileri takmak modlu BIOS gerekliydi. BIOS dosyasını nereden bulabilirim?
İyi sosyaller. Gigabyte G41m-combo rev2.0 anakartım var 771pin Xeon işlemcileri takmak modlu BIOS gerekliydi. BIOS dosyasını nereden bulabilirim?
sinan mutlu Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #2 393060 dedi: İyi sosyaller. Gigabyte G41m-combo rev2.0 anakartım var 771pin Xeon işlemcileri takmak modlu BIOS gerekliydi. BIOS dosyasını nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Merhaba linkini atiyorum siteden anakartiniza ugun olani şeçin. Gigabyte region genius239239.neocities.org Bu da benim Gigabyte G41m rev 2.0 anakartimim UEFI BIOS dosyasi konularimda UEFI kurulum yaptimin resmi mevcut not sorumluluk kullaniciya ayittir.
393060 dedi: İyi sosyaller. Gigabyte G41m-combo rev2.0 anakartım var 771pin Xeon işlemcileri takmak modlu BIOS gerekliydi. BIOS dosyasını nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Merhaba linkini atiyorum siteden anakartiniza ugun olani şeçin. Gigabyte region genius239239.neocities.org Bu da benim Gigabyte G41m rev 2.0 anakartimim UEFI BIOS dosyasi konularimda UEFI kurulum yaptimin resmi mevcut not sorumluluk kullaniciya ayittir.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 12 Temmuz 2022 #3 sinan mutlu dedi: Merhaba linkini atiyorum siteden anakartiniza ugun olani şeçin. Gigabyte region genius239239.neocities.org Bu da benim Gigabyte G41m rev 2.0 anakartimim UEFI BIOS dosyasi konularimda UEFI kurulum yaptimin resmi mevcut not sorumluluk kullaniciya ayittir. Genişletmek için tıkla... Hocam bana Xeon işlemci için BIOS dosyası lazımdı onu da buldum. Eğer bu BIOS'da destekliyorsa Xeon'lari deneyebilirim.
sinan mutlu dedi: Merhaba linkini atiyorum siteden anakartiniza ugun olani şeçin. Gigabyte region genius239239.neocities.org Bu da benim Gigabyte G41m rev 2.0 anakartimim UEFI BIOS dosyasi konularimda UEFI kurulum yaptimin resmi mevcut not sorumluluk kullaniciya ayittir. Genişletmek için tıkla... Hocam bana Xeon işlemci için BIOS dosyası lazımdı onu da buldum. Eğer bu BIOS'da destekliyorsa Xeon'lari deneyebilirim.
sinan mutlu Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #4 393060 dedi: Hocam bana Xeon işlemci için BIOS dosyası lazımdı onu da buldum. Eğer bu BIOS'da destekliyorsa Xeon'lari deneyebilirim. Genişletmek için tıkla... Bulduğunuza sevindim UEFI BIOS dosyasida var konularimda duşunurseniz bu ayricaliktan faydalanabilirsiniz iygunler.
393060 dedi: Hocam bana Xeon işlemci için BIOS dosyası lazımdı onu da buldum. Eğer bu BIOS'da destekliyorsa Xeon'lari deneyebilirim. Genişletmek için tıkla... Bulduğunuza sevindim UEFI BIOS dosyasida var konularimda duşunurseniz bu ayricaliktan faydalanabilirsiniz iygunler.