sinan mutlu Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #1 Merhaba. Sistemime UEFI kurulum yaptim BIOS dosyasini atiyorum sizlere. Rev 2.0 olanlar için bu dosya. Not: BIOS guncellemesini yapacak kişilerin sorunluluğundadir. Bu guzel durumu sizinle paylasmak istedim. Dosya Ekleri 20220706_135046.jpg 148,4 KB · Görüntüleme: 63 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2022
Merhaba. Sistemime UEFI kurulum yaptim BIOS dosyasini atiyorum sizlere. Rev 2.0 olanlar için bu dosya. Not: BIOS guncellemesini yapacak kişilerin sorunluluğundadir. Bu guzel durumu sizinle paylasmak istedim.
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #2 Hocam BIOS dosyası nerede? Modlu BIOS olduğunu unutmayın.
sinan mutlu Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #3 g41efi.fb drive.google.com Ekledim. Guzel sonuclarinizi yorumlara ekleyin ki diğer kullanicilara ornek olsun. Umut Nas dedi: Hocam BIOS dosyası nerede? Modlu BIOS olduğunu unutmayın. Genişletmek için tıkla... BIOS dosyasini paylastim indire bildiniz mi? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2022
g41efi.fb drive.google.com Ekledim. Guzel sonuclarinizi yorumlara ekleyin ki diğer kullanicilara ornek olsun. Umut Nas dedi: Hocam BIOS dosyası nerede? Modlu BIOS olduğunu unutmayın. Genişletmek için tıkla... BIOS dosyasini paylastim indire bildiniz mi?
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #4 @sinan mutlu Erişime izin verin hocam. Herkese açık yapın.
sinan mutlu Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #5 Umut Nas dedi: @sinan mutlu Erişime izin verin hocam. Herkese açık yapın. Genişletmek için tıkla... Duzenledim indirebilirsiniz. Umut Nas dedi: @sinan mutlu Erişime izin verin hocam. Herkese açık yapın. Genişletmek için tıkla... Indirebildiniz mi dosyayi? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2022
Umut Nas dedi: @sinan mutlu Erişime izin verin hocam. Herkese açık yapın. Genişletmek için tıkla... Duzenledim indirebilirsiniz. Umut Nas dedi: @sinan mutlu Erişime izin verin hocam. Herkese açık yapın. Genişletmek için tıkla... Indirebildiniz mi dosyayi?
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #6 sinan mutlu dedi: Duzenledim indirebilirsiniz. Indirebildiniz mi dosyayi? Genişletmek için tıkla... Ben sadece bilgilendirme yapmak istedim. Evet dosya indirilebiliyor.
sinan mutlu dedi: Duzenledim indirebilirsiniz. Indirebildiniz mi dosyayi? Genişletmek için tıkla... Ben sadece bilgilendirme yapmak istedim. Evet dosya indirilebiliyor.
sinan mutlu Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #7 Umut Nas dedi: Ben sadece bilgilendirme yapmak istedim. Evet dosya indirilebiliyor. Genişletmek için tıkla... BIOS Update yapacaksaniz yorum olarak yazin ki basarili UEFI dosyasi tum kullanicilara örnek olsun, bu ayricaliktan herkes faydalansin.
Umut Nas dedi: Ben sadece bilgilendirme yapmak istedim. Evet dosya indirilebiliyor. Genişletmek için tıkla... BIOS Update yapacaksaniz yorum olarak yazin ki basarili UEFI dosyasi tum kullanicilara örnek olsun, bu ayricaliktan herkes faydalansin.