Gigabyte G41MT-D3 RAM tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ErenKuzucu16

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Anakart
Gigabyte G41MT-D3
Anakarta RAM takmadım daha nasıl RAM alabilirim? Ve her çeşit DDR3 RAM çalışır mı?

Son düzenleme:
Öncelikle hocam piyasada olan DDR3 RAM'lerin çoğunluğu uyum sorunu vs olmadan çalışır diyebiliriz ama sorun da yaşayabilirsiniz biraz şans işi anakartın kendi üreticisinin tavsiye ettiği RAM'ler var onları tercih etmek daha sağlıklı olacaktır ama.

Önerilen RAM'ler.

Sizin durumunuzda bu doğru olmaz bu anakartı üretirken Win 32 Bit ile kullanılmasını planlamışlar bundan dolayı o listedeki RAM'ler 1 ve 2 GB değerlerindeler sizin iki adet 4 GB almanız gerekmekte anakartınız toplam 8 GB RAM destekliyor model konusunda Akakçe'den kontrol ettim 900 TL'ye bir model var(Dual olarak) ama o fiyatına değmez en fazla 300-400 TL civarı olması gerekli bu RAM'lerin tutarının.

İkinci ele falan bakın ya da şu attığım olabilir(iki adet olarak) ama dediğim gibi garanti veremeyeceğim belki çalışır belki çalışmaz iade yapabileceğiniz bir yerlerden alın çalışmazsa bile iade yaparsınız.

Son düzenleme:
16 çipli 4 GB RAM'ler çalışır yani iki tarafında da çipler olacak 1333,1600 MHz fark etmez örnek Kingston KVR1333D3N9 4G

Konuya açıklık getireyim: 2 tane 4 GB KVR D3N9 1333 MHz RAM aldım sorun kalmadı. Teşekkürler arkadaşlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…