Erhan Akın Hectopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2020 #1 Merhaba, iyi forumlar. Benim anakartım eski fakat maddi durumum olmadığı için yeni bilgisayar alamıyorum. Ekte verdiğim fotoğraftaki anakarta uygun RAM var mı varsa alabileceğim var ise bir site önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Dosya Ekleri Adsız.jpg 34,5 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba, iyi forumlar. Benim anakartım eski fakat maddi durumum olmadığı için yeni bilgisayar alamıyorum. Ekte verdiğim fotoğraftaki anakarta uygun RAM var mı varsa alabileceğim var ise bir site önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
G grkn14 Kilopat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 760 Çözümler 5 Yer WORLD Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2020 #2 1333Mhz 4+4 Ram alabilirsiniz.
Erhan Akın Hectopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2020 #3 grkn14 dedi: 1333Mhz 4+4 Ram alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler. Herhangi marka veyahut başka bir şey var mı ? Ve de şu an 4 gb kullanıyorum 8 gb alsam bilgisayar ve oyun hızımı etkiler mi ?
grkn14 dedi: 1333Mhz 4+4 Ram alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler. Herhangi marka veyahut başka bir şey var mı ? Ve de şu an 4 gb kullanıyorum 8 gb alsam bilgisayar ve oyun hızımı etkiler mi ?
G grkn14 Kilopat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 760 Çözümler 5 Yer WORLD Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2020 #4 Erhan Akın dedi: Cevap için teşekkürler. Herhangi marka veyahut başka bir şey var mı ? Ve de şu an 4 gb kullanıyorum 8 gb alsam bilgisayar ve oyun hızımı etkiler mi ? Genişletmek için tıkla... Şuan hangi marka ram kullanıyorsanız yanına 4 GB daha ekleyip kullanabilirsiniz. Aynı marka model olursa daha iyi çalışır.
Erhan Akın dedi: Cevap için teşekkürler. Herhangi marka veyahut başka bir şey var mı ? Ve de şu an 4 gb kullanıyorum 8 gb alsam bilgisayar ve oyun hızımı etkiler mi ? Genişletmek için tıkla... Şuan hangi marka ram kullanıyorsanız yanına 4 GB daha ekleyip kullanabilirsiniz. Aynı marka model olursa daha iyi çalışır.