A Ali İhsan Asar Hectopat Katılım 27 Aralık 2014 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2014 #1 İyi günler arkadaşlar ben kış tatiline şu an elimdeki bilgisayarıma bir kaç takviye yaparak oyun oynayarak geçirmek istiyorum. 350 W güç kaynağım var. Ekran kartı için şunu düşünüyorum Asus STRIX GTX750 Ti OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Ayrıca sistemim de bu Ayrıca ek olarak bir tane de 4 gb ram almak istiyorum eski ramimle beraber kullanabileceğim. Sizce güç kaynağım yeterli olacak mıdır ? Olmayacaksa önerileriniz nelerdir ? Cevaplarınızı bekliyorum
İyi günler arkadaşlar ben kış tatiline şu an elimdeki bilgisayarıma bir kaç takviye yaparak oyun oynayarak geçirmek istiyorum. 350 W güç kaynağım var. Ekran kartı için şunu düşünüyorum Asus STRIX GTX750 Ti OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Ayrıca sistemim de bu Ayrıca ek olarak bir tane de 4 gb ram almak istiyorum eski ramimle beraber kullanabileceğim. Sizce güç kaynağım yeterli olacak mıdır ? Olmayacaksa önerileriniz nelerdir ? Cevaplarınızı bekliyorum
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 3 Ocak 2015 #2 GTX 750 Ti bu sistemde kronik sorunlara neden olacaktır. Alıp takmanızı tavsiye etmem.