Elimde Gigabyte G5 model bir laptop var ve altında ekstra fan olmasına rağmen CS:GO'da işlemci 90 dereceyi görüyor, bu normal mi? İleride bilgisayara zarar verir mi?
Bu kontrol paneli sanırsam Monster'da da vardı. Cleveo kasa neden aldınız ki...
Keşke foruma veya konuya hakim birine danışsaydınız. Ayrıca büyük bir sorun olmayacaktır kısa vadede sadece 90 ise.
Elimde Gigabyte G5 model bir laptop var ve altında ekstra fan olmasına rağmen CS:GO'da işlemci 90 dereceyi görüyor, bu normal mi? İleride bilgisayara zarar verir mi?
D-Dostum bu Monster Notebook fan control ekranı n-nasıl?
Ayrıca normal, ben macun falan sürerek max. 75 kadar düşürdüm artık max. 75 görüyor. Fakat evin sıcak ise normal soğuk ise yaz ayı, eee şey pff falan filan annadın sen
Keşke foruma veya konuya hakim birine danışsaydınız. Ayrıca büyük bir sorun olmayacaktır kısa vadede sadece 90 ise.
Ben MX4 sürdüm CPU 97 ken Max. 72 görüyor ve bu ısıyı 45W TDP de veriyor 25 de falan değil GPU ise 62 geçmiyor altında fan falan da yok. Ve Bakırı da temizledim 10dk kadar inceleştirene kadar