Gigabyte G5 laptopta işlemci 90C derece çalışıyor

Ramazan Çapkın

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Elimde Gigabyte G5 model bir laptop var ve altında ekstra fan olmasına rağmen CS:GO'da işlemci 90 dereceyi görüyor, bu normal mi? İleride bilgisayara zarar verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kontrol paneli sanırsam Monster'da da vardı. Cleveo kasa neden aldınız ki...
Keşke foruma veya konuya hakim birine danışsaydınız. Ayrıca büyük bir sorun olmayacaktır kısa vadede sadece 90 ise.

Elimde Gigabyte G5 model bir laptop var ve altında ekstra fan olmasına rağmen CS:GO'da işlemci 90 dereceyi görüyor, bu normal mi? İleride bilgisayara zarar verir mi?

Eki Görüntüle 1702790
D-Dostum bu Monster Notebook fan control ekranı n-nasıl?

Ayrıca normal, ben macun falan sürerek max. 75 kadar düşürdüm artık max. 75 görüyor. Fakat evin sıcak ise normal soğuk ise yaz ayı, eee şey pff falan filan annadın sen

Keşke foruma veya konuya hakim birine danışsaydınız. Ayrıca büyük bir sorun olmayacaktır kısa vadede sadece 90 ise.
Dostum G770 Clevo kasa diyorlar Neden bendede yok bu ekran ??

hocam normal piyasadan daha ucuza geldi
i5 12500H RTX3050 16.700 dü

İşlemci sıcaklığını düşürebilmek için yapabileceğim herhangi bir şey var mı?

hocam normal piyasadan daha ucuza geldi
i5 12500H RTX3050 16.700 dü

Ben MX4 sürdüm CPU 97 ken Max. 72 görüyor ve bu ısıyı 45W TDP de veriyor 25 de falan değil GPU ise 62 geçmiyor altında fan falan da yok. Ve Bakırı da temizledim 10dk kadar inceleştirene kadar

Hocam normal piyasadan daha ucuza geldi
i5 12500H RTX3050 16.700'dü

Yeni alındıysa, ya da bakımları yeni yapıldıysa yapılacak bir şey yok. Uzun zamandan beri kullanıyor iseniz bakım yapıp düşürebilirsiniz.

Bu konuları bilmiyorsanız güvenilir bir yere verin derim, mahalle bilgisayarcısı gibi yerler pek güvenli değil.

Bakırı da temizledim 10dk kadar inceleştirene kadar

Hocam merak ettim, bu kısımda bakırı çizmediniz değil mi silerken?

Hayır, Alkole döke döke temizledim siyah su akmayı bırakana kadar

Ve temizlik sonrası ısıyı daha iyi iletir oldu

yok hocam daha 3 haftalıktı yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…