Gigabyte G5 MF-E2ee313SD laptopa BIOS Update nasıl yapılır?

Walenss

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
RAM
16
Ekran kartı
RTX 4050
İşlemci
İ5 12450H
Merhaba,
Yurtdışındaki arkadaşıma Gigabyte marka bir laptop aldık, bu laptopa BIOS Update yapmak istedik. Gigabyte müşteri hizmetlerinin önerdiği şekilde BIOS Update yaptık lakin BIOS üzerinden versiyon kontrol yaptığımızda BIOS versiyonunun aynı kaldığını fakat ec versiyonunun değiştiğini gördük. Yani şöyle BIOS versiyonu ve ec versiyonu güncellemeden önce FB03 versiyonuydu. Güncellemeden sonra sadece ec versiyonu FB09 oldu. Aşağıda size hangi yolu izlediğimi anlatacağım.

Bu müşteri hizmetlerinin bana güncellemeyi nasıl yapmam gerektiğini söylediği kısım.

Dosyadaki bu uygulamayı yönetici olarak çalıştırdıktan sonra BIOS güncellemesini buradan yapmamı istediler, daha önceden USB belleğe atıp, BIOS üzerinden flash ile yapıyordum. Lakin birkaç sıkıntı ile karşılaştığım için bunu yapmak istemedim.

Sonrasında bu şekilde devam ediyor.

Benim anlamadığım şu, biz neyin güncellemesini yaptık? Ecwin flash nedir? Ve BIOS Update nasıl yapmalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum, iyi sosyaller.

Bilgisayar modeli: Gigabyte G5 MF-E2ee313SD 15.6" IPS 144Hz i5-12500H 16 GB RAM 512 GB SSD GeForce RTX4050.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…