Gigabyte G5 MF-E2EE333SD nasıldır?

Skynel

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selam dün N11'den 20900'e bu laptopu satın aldım ama Clevo kasa alınmaz gibi şeyler okudum bir sorun yaşar mıyım yaşarsam ne gibi bir sorun yaşayabilirim? Beni üzecek daraltacak niye aldım ki bunu dedirtecek bir sorun mudur bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun yaşama ihtimalin yüksek ama yaşamazsın belki de şans işi, yaşayacağın sorun kasanın uzun ömürlü olmaması, dandik olması, ısınıcak olması. İade edebiliyorsan et derim.

Tabi saydıklarım aldığın gibi olacak bir şey değil.

Yani hocam evdeyken soğutucuda kullanmayı düşünüyorum ama gelipte sıcaklıktan bana sorun yaşatacaksa iade edeyim henüz elime ulaşmadı dün akşam sipariş verdim.

Soğutucuyla çözülür mü hocam @Artoria Pendragon çözülüyorsa bende alayım.

Şöyle bir düşüncem vardı laptopla ilgili evde soğutucunun olduğu bir bölüm olacak ve klavye mikrofon kulaklık hepsi ona bağlı olacak tek bir USB ile hepsini bağlayabileceğim ama mesela bazen sökerim teyzemlere giderim tatile giderim buralarda gelip sıcaklıklar tavan yaparsa PC kapanacak şekilde bu beni rahatsız eder yani bezdirir.
Genellikle Valorant LoL oynuyorum ama arada sırada güzel grafikli zorlayacak oyunlarda oynarım yani bu kadar para verdim sorun yaşamak istemem

Bütçe ne hocam?

maksimum 21 hocam daha 100TL daha çıkamam

Daha mı iyi hocam 4050 var vs 12500H var kötü değil midir bu ya alınır mı bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…