HZT4 Centipat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 312 3 Haziran 2024 #1 Bu laptop nasıldır? Bu indirimle peşin fiyatına taksit avantajlarıyla çok iyi bir fiyat sunuyor. Aynı performansı kullanım olarak sunar mı, herhangi bir kronik sorunu vs. var mıdır?
Bu laptop nasıldır? Bu indirimle peşin fiyatına taksit avantajlarıyla çok iyi bir fiyat sunuyor. Aynı performansı kullanım olarak sunar mı, herhangi bir kronik sorunu vs. var mıdır?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.738 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 3 Haziran 2024 #2 Kotu Clevo kasalardan bu cihaz alinmaz. Bütçe ne?
HZT4 Centipat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 312 3 Haziran 2024 #3 Artoria Pendragon dedi: Kotu Clevo kasalardan bu cihaz alinmaz. Bütçe ne? Genişletmek için tıkla... 25-30k arası fakat en az faizsiz 3 taksitle alabiliyorum ailemin bana getirdiği sınırlamalar sonucunda.
Artoria Pendragon dedi: Kotu Clevo kasalardan bu cihaz alinmaz. Bütçe ne? Genişletmek için tıkla... 25-30k arası fakat en az faizsiz 3 taksitle alabiliyorum ailemin bana getirdiği sınırlamalar sonucunda.