Gigabyte G750H PSU CPU bağlantı

Bu model PSU 4+4 pin işlemci desteği var. PSU yarı modüller 80 Plus Gold. PCIe ve SATA olarak iki kablo takma bölümü var. Ben PCIe 8 pin taksam anakartımda problem olur mu? Anakartımda bu arada X570 Elite. HWP'nin bir videosunda X570 Aorus master ile bu PSU kullanılmıştı ve bu sistem Gigabyte tarafından kurulmuştu. Orada eğer o anakartta problem olmadan kullandıysa benimkinde problem olmaz galiba. Birde QP Red sistemindeki PSU'da sadece 8 pin vardı sonra benim dediğim bölüme @Recep Baltaş 8 pin kablo takıp anakartta 8+4 pin CPU girişini yaptı. Benim korkum QP Red adlı sitemde PSU da o girişin üstünde PCIe ve CPU yazarken bende sadece PCIe yazıyor. Yardım ederseniz sevinirim.

Öneriniz var mı? Ben yarın Gigabyte ile konuşayım tekrardan tam bilgi alayım. Bu videoda niye kullanılmış sizce @MayCrasH.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kabloların sıralaması değişiyor, yani oradaki çıkış değil kabloda değişiyor sıralama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…