Gigabyte G77 D3h Motherboard Mac Kurulumu

Mustilina

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar, sistemim;
  • Gıgabyte G77 D3h Anakart
  • 8GB RAM
  • i5 3.30 ışlemci

Bu sisteme Yosemite kurmak istiyorum fakat bunu başaramadım. Sıtenızdeki bütün varyasyonları denedım fakat resimde görülen hatayı veriyor, bana yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir komut girmedim. Yosemite imajını kullanıyorum. Gigabyte g77 m D3h anakart modeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
intel R Core TM i5 3550 CPU 3,30Hz 4 cpus - 3,70 tam adı bu evet harici bi ekran akrtım var oda nvdia gtx 560 geforce

Clover boot menü/ options/ boot args satırına diğer komutları silmeden şunu ekle: nv_disable=1
Ayrıca USB/ system/ library/ extensions içinden NVIDIA ile ilgili kentlerin yedeklerini aldıktan sonra sil.

Teşekkür ederim,
Şimdi ben yükleyebildim. Clover' danda indirdim her şeyi. Flash disk' siz de açabiliyorum makineyi. Fakat görüntü kartım NVIDIA GTX 560' ın driver' larında Mac sürümünü bulamadım. Bunun icin yardımcı olur musunuz? Çünkü bu şekilde anakartı kullanıyor, ekran kartını kullanmıyor. İlginize teşekkürler şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…