Jroxy Kilopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 370 Çözümler 3 Yer Sivas Daha fazla Meslek Öğrenci 7 Aralık 2020 #1 Resimde gördüğünüz gibi benim BIOS'um 3.01.2012 tarihinde güncellenmiş. Sizce BIOS'u güncellememe gerek var mı? Daha önce BIOS güncellemedim risk almak istemiyorum. Güncellersem performansta artış olur mu sizce?
Resimde gördüğünüz gibi benim BIOS'um 3.01.2012 tarihinde güncellenmiş. Sizce BIOS'u güncellememe gerek var mı? Daha önce BIOS güncellemedim risk almak istemiyorum. Güncellersem performansta artış olur mu sizce?
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 7 Aralık 2020 #2 Son sürüme güncellemekte fayda var performans artışı için kesin bir şey diyemem. Artı 0 Eksi
KS KS Jroxy Kilopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 370 Çözümler 3 Yer Sivas Daha fazla Meslek Öğrenci 7 Aralık 2020 #3 Mike_Wazowski dedi: Son sürüme güncellemekte fayda var performans artışı için kesin bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Kesinti falan yaşarım diye korkuyorum. Artı 0 Eksi
Mike_Wazowski dedi: Son sürüme güncellemekte fayda var performans artışı için kesin bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Kesinti falan yaşarım diye korkuyorum.