Gigabyte GA-780t D3l için işlemci önerisi

Emir13

Hectopat
RAM
4GB DDR3
Merhaba. Sistemim için işlemci almayı düşünüyorum. Şu anda elimde FX-4100 var. Artık cidden gözümde çöp konumuna geldi. Anakartım Gigabyte GA-780T-D3L(rev 3.1) durumum olmadığı için anakart alamayacağım bu nedenle anakartın desteklediği bir işlemciyi mecburen almak durumundayım. Sistemde GT-1030 mevcut bu ekran kartı ile birlikte stabil çalışan ve düşük bütçeli şu an sizce hangi işlemciyi almalıyım. PSU 300W fakat değiştireceğim yüksek ihtimalle. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Valorant, CS:GO tarzı işlemci tabanlı oyunlarda düşük FPS alıyorum 75ken birden drop girip 20 30 FPS'lere düşüyor ek olarak RAM'de alacağım.

Daha termal macunumu değiştirmedim stok soğutucu var FX serisi olduğu için çok ısınıcak zaten soğutucu alacağım.

FX-6300 vs nasıl olur sizce? Aslında çok bir bütçem yok Valorant vs CS:GO'da 100+ FPS alayım yeter.

Son düzenleme:
16 GB RAM olursa +100 FPS alabilirsiniz.
@Emir13

Keşke öyle olsa fakat bu ekran kartı fena değil verim alamıyorum, işlemci çok kötü RAM'i 8 yapacağım zaten anakartım desteklemiyor 16'yı. İmkan olsa çıkarım direkt.

Phenom serisi nasıl olur? Phenom'lar hakkında pek bilgim yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…