Merhaba. Sistemim için işlemci almayı düşünüyorum. Şu anda elimde FX-4100 var. Artık cidden gözümde çöp konumuna geldi. Anakartım Gigabyte GA-780T-D3L(rev 3.1) durumum olmadığı için anakart alamayacağım bu nedenle anakartın desteklediği bir işlemciyi mecburen almak durumundayım. Sistemde GT-1030 mevcut bu ekran kartı ile birlikte stabil çalışan ve düşük bütçeli şu an sizce hangi işlemciyi almalıyım. PSU 300W fakat değiştireceğim yüksek ihtimalle. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Valorant, CS:GO tarzı işlemci tabanlı oyunlarda düşük FPS alıyorum 75ken birden drop girip 20 30 FPS'lere düşüyor ek olarak RAM'de alacağım.
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
En uyguna bulduğun işlemci.
İşlemci sıcaklığınız ne durumda? @Emir13
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
Keşke öyle olsa fakat bu ekran kartı fena değil verim alamıyorum, işlemci çok kötü RAM'i 8 yapacağım zaten anakartım desteklemiyor 16'yı. İmkan olsa çıkarım direkt.
www.sahibinden.com