Gigabyte GA-78LMT-S2PT Sisteme oyun için Upgrade

Emrullah YAZICI

Hectopat
Katılım
14 Aralık 2013
Mesajlar
28

Bilgisayarı komple toplamayacağım. Sadece mevcut bilgisayarımı oyun için daha iyi hale nasıl getirebilirim ?

Merhaba sayın Technopat üyeleri,


Sizlerin öneri ve tavsiyeleriyle ekonomik ölçüde bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Bu toplayacağım oyun bilgisayarında en azından Crysis2, GTAIV vb. oyunları rahatça oynamak istiyorum. Ancak bütçemin buna yetmeyeceğini düşünüyorum. Yinede ben sizin fikirlerinizi alayım dedim.

Öncelikle bilgisayarımı tanıtayım ;

Anakart : GIGABYTE GA-78LMT-S2PT.
İşlemci : AMD Sempron(tm) 145 Processor, MMX, 3DNow, ~2.8GHz.
Ekran Kartı : Onboard Ekran Kartı (2 GB RAM).
Bellek (RAM) : Onboard Erkan Kartı 2 GB RAM harcıyor. PC'nin kendisindede 2 GB RAM var. Toplamda 4 GB RAM.
PSU : 300 Watt.

Yukarıda görmüş olduğunuz özellikler benim bilgisayarımda mevcut. Ben bu bilgisayara harcayacağım en azami fiyat ile Crysis2, GTAIV vb. oyunları rahatça oynamak istiyorum. Bana öyle birşey söyleyin ki, alacağım parçalar düşük fiyat tutsun ve bu oyunları oynayayım.

Arkadaşlar ben bilgisayar toplama konusunda bilgili değilim. Sizin tavsiyelerinizle yola çıkarak bilgisayarı toplayacağım. Elbette bir çoğunuz buna imkansız diyecektir. Ancak ben inanıyorum ki illa bunun bir yolu vardır.

Aşağıdakiler ise bilgisayarımın görüntüleri ;
DXDIAG Görüntüsü ;




Güç Kaynağı (PSU) Görüntüsü ;



RAM'im bu ;



Şimdiden teşekkür ederim. Bilgisayarımı tanıttım. Alacağım ekran kartı, psu, işlemci, ana kart, ram parçalarını uygun bir şekilde önerirseniz memnun olurum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağı,İşlemci,Ekran kartı, ve anakartı değiştirmen lazım Crysis2 Oynayabilmen için bana mevcut bütçeni yazarsan yardımcı olmaya çalışayım upgrade'den ziyade yeni bir sistem toplaman daha mantıklı olacaktır.

Anakart: Msi 970A-G43 Amd 970+Sb950 Am3+ Ddr3 2133Mhz(O.C.) Sata 3.0 Usb 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar

İşlemci: Amd Fx X6 6300 Soket Am3+ 3,5Ghz 14Mb Cache 32Nm İşlemçi - Vatan Bilgisayar

Güç Kaynağı: Cooler Master Rs-500 B Serisi 500W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar

Ram: Corsair 4Gb Vengeance Ddr3 1600Mhz Cl9 Tek Modül Bellek - Vatan Bilgisayar

Ekran Kartı: Zotac Gtx750 Ti Gddr5 2Gb 128Bit Nvidia Geforce Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Toplamda 1200 Tl fiyat çıkıyor oyun için asgari bir sistem bu olmalı kısacak da bir bileşen göremiyorum.
 
Son düzenleme:
Ben alması gereken minimum sistem gereksinimini yazdım ki arkadaş zaten bu fiyatla bu sistemi zaten alamayacak gibi, sadece kafasında bir sistem örneği ve fiyatını yaratmak istedim, tırt bi apu sistem kurup 600 700 Tl fiyat da görebilirdik.
 
Alacaksa yazdığınız sisteme ek benim verdiğim parçaları alacak güzel oyun oynamak için..
 
Alacaksa yazdığınız sisteme ek benim verdiğim parçaları alacak güzel oyun oynamak için..
Anakartı değiştirdim evet senin belirttiğin daha iyi olacaktır ama bu sistemi toplayacak biri için ilerdeki ilk değişecek parça ekran kartı olacaktır ve bu yüzden Psu'nun 500W olması bile az iken sen daha da aşşağıya çekiyorsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…