Çözüldü Gigabyte GA- 790X SATA 3 SSD düşük hız değerleri

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emremavi

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.
Benim anakartım SATA 3 destekliyor bende SATA 3 destekleyen bir SSD aldım ama okuma hızı 230'da anakartımın modeli Gigabyte GA- 790X'ta-ud4.
SSD'nin modeli Hi-Level yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınız bütün portları SATA 3Gb/s. Bant genişliği hacmi 300MB/s' a kadar erişir. Düşük hızlar almanız normal.

Çözüm
6 port 3gb diyor
2 port 6gb/s diyor ben mi yanlış bakıyorum acaba
Anakartınız bütün portları SATA 3Gb/s. Bant genişliği hacmi 300MB/s' a kadar erişir. Düşük hızlar almanız normal.

beyaz portların üstüne bakarmısın

Dosya Ekleri

• Screenshot_20201122-130010_Chrome.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20201122-130010_Chrome.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 32
  • WhatsApp Image 2020-11-22 at 14.51.05.jpeg
    110,1 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Ben anakartın sitesinden baktım. Bios güncellemesi ve bios reseti çözüm olabilir. Bios üzerinden o portları SATA 3 ' e çekmeniz gerekebilir.

s reseti çözüm olabi
Ben anakartın sitesinden baktım. Bios güncellemesi ve bios reseti çözüm olabilir. Bios üzerinden o portları SATA 3 ' e çekmeniz gerekebilir.
sata 3 var ama demi boşuna uğraşmıyım
sata 3 var ama demi boşuna uğraşmıyım
bide data kablosunun modelini arattım internetten sata 2 olarak gözüküyor etkiler mi hızları sence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…