Gigabyte GA-790XTA-UD4 DDR3 anakarta 8×2 takilabilir mi?

Dekar

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşım DDR3 anakartina RAM alacakta bu DDR3 icin 8+4 mu oluyor yoksa 8x2 olur mu?

Arkadaşım DDR3 anakartina RAM alacakta bu DDR3 icin 8+4 mu oluyor yoksa 8x2 olur mu?

Anakartta kaç RAM soketi varsa o kadar olur. Tabii anakartın ve işlemcinin kaç MHz veya GB desteklediğide önemli.

Anakartta kaç RAM soketi varsa o kadar olur. Tabii anakartın ve işlemcinin kaç MHz veya GB desteklediğide önemli.

Hocam yanlış acikladim galiba bu sokete 8 GB RAM uyumlu mudur yoksa 4 adet 4 GB RAM mi almasi lazim 16 GB olmasi icin? Desteklediği MHz degerleri 1866(Oc)/1333/1066

Hocam yanlış acikladim galiba bu sokete 8 GB RAM uyumlu mudur yoksa 4 adet 4 GB RAM mi almasi lazim 16 GB olmasi icin? Desteklediği MHz degerleri 1866(Oc)/1333/1066

İşlemci nedir hocam?

Hocam anca gülün. İşlemcinin kaç MHz RAM desteklediğini öğrenmek için sordum. Anakartınız 1866 destekliyordur işlemci 1333 destekliyordur ona göre bir şey alırsınız diye. Bilmeden cahilce boş geçmeyin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…