Wontyrex Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 644 Çözümler 1 Yer Adana / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #1 İşlemci AMD Athlon(tm) II X4 645 3.10 GHz Gigabyte GA-880GM-UD2H Anakarta sahibim arkadaşlar. Corsair Vengeance 1600 MHz CL9 RAM (4 GB) takılıydı aynısının 8 GB versiyonunu aldım 12 GB RAM olsun diye ama takınca 8 GB olarak algıladı neden? (Anakart 16 GB RAM destekliyor) Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2022
Gigabyte GA-880GM-UD2H Anakarta sahibim arkadaşlar. Corsair Vengeance 1600 MHz CL9 RAM (4 GB) takılıydı aynısının 8 GB versiyonunu aldım 12 GB RAM olsun diye ama takınca 8 GB olarak algıladı neden? (Anakart 16 GB RAM destekliyor)
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.887 Çözümler 244 5 Ocak 2022 #2 Wontyrex dedi: Gigabyte GA-880GM-UD2H Anakarta sahibim arkadaşlar. Corsair Vengeance 1600 MHz CL9 RAM (4 GB) takılıydı aynısının 8 GB versiyonunu aldım 12 GB RAM olsun diye ama takınca 8 GB olarak algıladı neden? (Anakart 16 GB RAM destekliyor) Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesi yaptınız mı?
Wontyrex dedi: Gigabyte GA-880GM-UD2H Anakarta sahibim arkadaşlar. Corsair Vengeance 1600 MHz CL9 RAM (4 GB) takılıydı aynısının 8 GB versiyonunu aldım 12 GB RAM olsun diye ama takınca 8 GB olarak algıladı neden? (Anakart 16 GB RAM destekliyor) Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesi yaptınız mı?
Wontyrex Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 644 Çözümler 1 Yer Adana / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #3 ReloadingData dedi: BIOS güncellemesi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... yok hocam 2. el aldım sistemi alalı 1.5 ay oldu eski anakart biosu güncellenirmi?
ReloadingData dedi: BIOS güncellemesi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... yok hocam 2. el aldım sistemi alalı 1.5 ay oldu eski anakart biosu güncellenirmi?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.887 Çözümler 244 5 Ocak 2022 #4 Wontyrex dedi: Yok hocam 2. el aldım sistemi alalı 1.5 ay oldu eski anakart BIOS'u güncellenir mi? Genişletmek için tıkla... Güncellenir tabii ki. Sizdeki sürüm ile sitedeki sürümü karşılaştırın. Eski sürüm olabilir.
Wontyrex dedi: Yok hocam 2. el aldım sistemi alalı 1.5 ay oldu eski anakart BIOS'u güncellenir mi? Genişletmek için tıkla... Güncellenir tabii ki. Sizdeki sürüm ile sitedeki sürümü karşılaştırın. Eski sürüm olabilir.
Wontyrex Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 644 Çözümler 1 Yer Adana / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #5 ReloadingData dedi: Güncellenir tabii ki. Sizdeki sürüm ile sitedeki sürümü karşılaştırın. Eski sürüm olabilir. Genişletmek için tıkla... Sürümü nereden kontrol edeceğim hocam?
ReloadingData dedi: Güncellenir tabii ki. Sizdeki sürüm ile sitedeki sürümü karşılaştırın. Eski sürüm olabilir. Genişletmek için tıkla... Sürümü nereden kontrol edeceğim hocam?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.887 Çözümler 244 5 Ocak 2022 #6 Wontyrex dedi: Sürümü nereden kontrol edeceğim hocam? Genişletmek için tıkla... http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-880gma-ud2h_20#support-dl Farklı revizyon numaralar mevcut. Siz anakartın üzerinden rev numarasını öğrenin öyle uygun sürümü bulun.
Wontyrex dedi: Sürümü nereden kontrol edeceğim hocam? Genişletmek için tıkla... http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-880gma-ud2h_20#support-dl Farklı revizyon numaralar mevcut. Siz anakartın üzerinden rev numarasını öğrenin öyle uygun sürümü bulun.
Wontyrex Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 644 Çözümler 1 Yer Adana / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #7 ReloadingData dedi: http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-880gma-ud2h_20#support-dl Farklı revizyon numaralar mevcut. Siz anakartın üzerinden rev numarasını öğrenin öyle uygun sürümü bulun. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS sürümüm "F7" yazıyor güncelmi acaba yoksa daha da yeni sürümü var mı yardımcı olur musunuz?
ReloadingData dedi: http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-880gma-ud2h_20#support-dl Farklı revizyon numaralar mevcut. Siz anakartın üzerinden rev numarasını öğrenin öyle uygun sürümü bulun. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS sürümüm "F7" yazıyor güncelmi acaba yoksa daha da yeni sürümü var mı yardımcı olur musunuz?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.887 Çözümler 244 5 Ocak 2022 #8 Wontyrex dedi: Hocam BIOS sürümüm "F7" yazıyor güncelmi acaba yoksa daha da yeni sürümü var mı yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Sitede F8 son versiyon ama siz anakart üzerinden revizyon numaranızı öğrenin.
Wontyrex dedi: Hocam BIOS sürümüm "F7" yazıyor güncelmi acaba yoksa daha da yeni sürümü var mı yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Sitede F8 son versiyon ama siz anakart üzerinden revizyon numaranızı öğrenin.
Wontyrex Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 644 Çözümler 1 Yer Adana / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #9 ReloadingData dedi: Sitede F8 son versiyon ama siz anakart üzerinden revizyon numaranızı öğrenin. Genişletmek için tıkla... kasayı açıp anakartın resmini atayımmı hocam buraya
ReloadingData dedi: Sitede F8 son versiyon ama siz anakart üzerinden revizyon numaranızı öğrenin. Genişletmek için tıkla... kasayı açıp anakartın resmini atayımmı hocam buraya
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.887 Çözümler 244 5 Ocak 2022 #10 Wontyrex dedi: kasayı açıp anakartın resmini atayımmı hocam buraya Genişletmek için tıkla... At bakalım.
Wontyrex dedi: kasayı açıp anakartın resmini atayımmı hocam buraya Genişletmek için tıkla... At bakalım.