Ripper Kilopat Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2014 #1 Merhaba Arkadaşlar Gigabyte GA-880GM-UD2H anakart kullanıyorum ve bios güncellemesi yapmak istiyorum ama daha önce hiç bu işlemi yapmadığım için bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Merhaba Arkadaşlar Gigabyte GA-880GM-UD2H anakart kullanıyorum ve bios güncellemesi yapmak istiyorum ama daha önce hiç bu işlemi yapmadığım için bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2014 #2 Bu videodan faydalanabilirsiniz : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Bu videodan faydalanabilirsiniz : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ripper Kilopat Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2014 #3 İşlemi az çok anladım ama ben hiç güncelleme yapmadım. Direk en son güncellemeyi yüklersem sorun oluşur mu ? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2014
İşlemi az çok anladım ama ben hiç güncelleme yapmadım. Direk en son güncellemeyi yüklersem sorun oluşur mu ?
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2014 #4 Hayır oluşmaz. Türkçe kurallarına uyun.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.463 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 1 Şubat 2014 #5 Bilgisayarınız hakkında neden bilgi vermiyorsunuz? Anakart modelini, şuan ki bios sürümünü ve tarihini yazın.
Bilgisayarınız hakkında neden bilgi vermiyorsunuz? Anakart modelini, şuan ki bios sürümünü ve tarihini yazın.
BlackBurn81 Megapat Katılım 30 Mayıs 2013 Mesajlar 643 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2014 #6 BİOS güncellerken dikkat et pcyi resleme yada kapatma ana kartın bozulur. Benim eski bilgisayarımın ana kartı pcyi reslediğim için bozuldu.
BİOS güncellerken dikkat et pcyi resleme yada kapatma ana kartın bozulur. Benim eski bilgisayarımın ana kartı pcyi reslediğim için bozuldu.