Gigabyte GA-945GCM-S2L USB ile nasıl format atılır?

Glottis

Hectopat
Bu videoyu takip ederek USB oluşturdum. Anakart eski olduğundan videoda denilenlerin yerine MBR ve NTFS seçtim. Fakat ondan sonra bu video ile devam ettiğimde videonun aksine USB hard disk altında gözüküyor ve oradan başlatmaya çalıştığımda Windows 8 logosunda takılı kalıyor.

Ondan sonra BIOS güncellemeye çalıştım fakat USB Q-Flash üzerinde de gözükmüyor (sadece Floppy disk çıkıyor). CD-ROM kapağı açılmadığından disk ile format atamıyorum.

Ne yaptıysam bir türlü format atamadım. Çözümünü bilen var mı?

Bu videoyu takip ederek USB oluşturdum. Anakart eski olduğundan videoda denilenlerin yerine MBR ve NTFS seçtim. Fakat ondan sonra bu video ile devam ettiğimde videonun aksine USB hard disk altında gözüküyor ve oradan başlatmaya çalıştığımda Windows 8 logosunda takılı kalıyor.

Ondan sonra BIOS güncellemeye çalıştım fakat USB Q-flash üzerinde de gözükmüyor (sadece Floppy disk çıkıyor). CD-ROM kapağı açılmadığından disk ile format atamıyorum.

Ne yaptıysam bir türlü format atamadım. Çözümünü bilen var mı?

MBR'yi seçmeniz normal doğru yapmışsınız.
Rufus'un güncel sürümünü ve W8.1 ISO indirip deneyin.
8 mi kurmaya çalışıyorsunuz?

MBR'yi seçmeniz normal doğru yapmışsınız.
Rufus'un güncel sürümünü ve W8.1 ISO indirip deneyin.
8 mi kurmaya çalışıyorsunuz?

Evet Windows 8.1 64 Bit kurmaya çalışıyorum tam olarak. İlk mesajda linkteki Technopat'ın kendi videosunu izleyerek zaten USB oluşturdum (dediğim gibi mrb/ntfs seçtim bilgisayar eski olduğundan) ama işte bilgisayar algılamıyor USB'yi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı