Merhaba arkadaşlar. Listeye bastığımda E8400 veya E8500 takılabiliyor bu anakarta en son 8400 takıp RAM kaç GB takabilirim bir de güç kaynağı Knight Online pazar için lazım olacak bana ya da anakartı mı değiştirmem gerekiyor? Bir de anakart E8400 işlemciyi besler mi?
E8xxx serisinden bir işlemci takabilirsiniz, tavsiyem E8600 olur. RAM olarak da maksimum 4 GB destekliyor, 2x2 GB şeklinde en iyi olur. Frekansı da maksimum 667 MHz.
Daha üstü Core 2 Quad serisi oluyor, onun için de G41, G31 gibi çipsetlere sahip anakartlar geçmek lazım. Alırsanız Q9400-Q9650 iyi olur veya Xeon işlemci de takılabilir.
@Mehmet Kerem Gökcek hocam bana sadece Knight Online pazar ve yan priest için lazım o kadar üste çıkmaya gerek var mı siz Core 2 Quad dizme sansnız var mı?
Knight Online o kadar da sistem gereksinimi istemiyor ki, E8400 ve 4 GB RAM yeter ona. Sanıyorum ki, 1+1+1+1GB DDR2 667MHz RAM takabiliyorsunuz, en azından destek listesinin dediğine göre böyle.
@Yiğitt35 6 GB RAM takılanlar var mı anakartlar DDR3 kısmında 4 GB RAM bir yandan Knight Online acık olacak bir yandan Google'dan yayınlara bakmam gerekiyor.