O OSCOrp07 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 94 Çözümler 2 29 Nisan 2019 #1 Gigabyte GA-970A-DS3P (rev. 1.0) anakartını kullanıyorum. Anakart çok eski sizce Realtek'in kendi sitesinden mi indirmeliyim yoksa anakartın sitesindeki sürücüyü mü kullanmalıyım?
Gigabyte GA-970A-DS3P (rev. 1.0) anakartını kullanıyorum. Anakart çok eski sizce Realtek'in kendi sitesinden mi indirmeliyim yoksa anakartın sitesindeki sürücüyü mü kullanmalıyım?
Cihat Uğurlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 1.721 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC ve Forklift Opr. 30 Nisan 2019 #2 OSCOrp07 dedi: Gigabyte GA-970A-DS3P (rev. 1.0) anakartını kullanıyorum. Anakart çok eski sizce Realtek'in kendi sitesinden mi indirmeliyim yoksa anakartın sitesindeki sürücüyü mü kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Anakart sitesindeki sürücü en stabil sürüm olup problem çıkartmaz. Yine de güncel olsun derseniz, Realtek üzerinden indirebilirsiniz.
OSCOrp07 dedi: Gigabyte GA-970A-DS3P (rev. 1.0) anakartını kullanıyorum. Anakart çok eski sizce Realtek'in kendi sitesinden mi indirmeliyim yoksa anakartın sitesindeki sürücüyü mü kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Anakart sitesindeki sürücü en stabil sürüm olup problem çıkartmaz. Yine de güncel olsun derseniz, Realtek üzerinden indirebilirsiniz.