Gigabyte GA-A320M-DS2 BIOS Güncelleme

Biliyorum. Ancak ilginç bir şekilde yok. Program kaldır bölümünde @Bios gözüküyor ama diğer hiçbir yerde yok. BIOS'u Gigabyte APP Center'dan mı güncelleyeceğim?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu kadar uğraşacağıma Q-Flash'dan güncellesem nasıl olur?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Madem hala bulamadınız Qflash ile yapın.
Hocam buldum. Gizli dosyaları göster seçeneğine bastığımda gösterdi. Sizce Update Bios From Server'dan mı güncelleyim yoksa Update Bios From File'dan mı?

Değer mi diye birşey yok 2 DK'lık işlemi yapamıyor musunuz? Önceki sayfada da belirtmiştim güncelleme oldukça güncellemen lazım.
Hocam ben ilk BIOS'umu 15 Şubat'ta güncelledim. Yani biraz acemiyim, korkuyorum. O yüzden bu kadar soru soruyorum.

Gerçi artık anakartlar Dual BIOS kullanıyor. Yanlış güncelleme yapılsa bile kurtarılıyor. Yanlış mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…