E eskibilgisayarfaresi Femtopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #1 Hangisi daha iyidir? Ben oyun için sistem toplayacağım bu anakartlar arası kararsız kaldım. DisplayPort önemli değil OC ile pek işim yok hangisi daha iyidir? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2025
Hangisi daha iyidir? Ben oyun için sistem toplayacağım bu anakartlar arası kararsız kaldım. DisplayPort önemli değil OC ile pek işim yok hangisi daha iyidir?
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #2 Msi olan fiyat olarak daha uygun. Bunu tercih edebilirsin. MSI A520M PRO - Game Garaj MSI A520M PRO, AMD işlemci anakart, AM4 anakart, en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile gamegaraj.com 'da! www.gamegaraj.com
Msi olan fiyat olarak daha uygun. Bunu tercih edebilirsin. MSI A520M PRO - Game Garaj MSI A520M PRO, AMD işlemci anakart, AM4 anakart, en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile gamegaraj.com 'da! www.gamegaraj.com
E eskibilgisayarfaresi Femtopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #3 Game garaj güvenli mi?