Gigabyte GA-AX370M Gaming Nasıldır?

Cagata_yy

Decapat
Webtekno yeni sisteminde Gigabyte B450M S2H anakart var, onu AX370M-GAMING 3 ile değiştirmek 125 lira sizce değer mi? Anakartta M.2 slotu var mı ve Ryzen 3. Nesil desteği var mı?

Güncellemeye değer. 4 slotu ve CrossFire desteği bulunması daha geleceğe yönelik, ayrıca X serisi anakartlarda daha iyi OC performansı olacağını düşünüyorum.
M.2 slotu bulunuyor, 2. ve 3. nesil işlemcilere uyumlu olması için BIOS güncellemesi yapılmalı.

Güncellemeye değer. 4 slotu ve CrossFire desteği bulunması daha geleceğe yönelik, ayrıca X serisi anakartlarda daha iyi OC performansı olacağını düşünüyorum.
M.2 slotu bulunuyor, 2. ve 3. nesil işlemcilere uyumlu olması için BIOS güncellemesi yapılmalı.
Tek bios güncellemesi ile her 2 nesil (2. Ve 3.) Çalışır mı ?

Sistem direkten 2600 ile geliyor 2. Nesil için Bios desteği gerekiyorsa kullanabilmek için başka bir işlemciyle bios guncellemesi mi yapmam lazim

Sistem direkten 2600 ile geliyor 2. Nesil için Bios desteği gerekiyorsa kullanabilmek için başka bir işlemciyle bios guncellemesi mi yapmam lazim
1. nesil herhangi bir Ryzen işlemci ile BIOS güncellemesi yapmalısınız.
Tek bios güncellemesi ile her 2 nesil (2. Ve 3.) Çalışır mı ?
1. nesil herhangi bir Ryzen işlemci ile BIOS'un son sürümüne güncellenirse evet.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı