O Orhan Demirel Megapat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #1 Merhaba, Sahibinden'den Param Güvende ile almış olduğum anakartımda 1 pin eksik. İade etmeli miyim, böyle çalışır mı? Model: Gigabyte GA-B75M-D3V Dosya Ekleri IMG-20230411-WA0000.jpeg 172,8 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba, Sahibinden'den Param Güvende ile almış olduğum anakartımda 1 pin eksik. İade etmeli miyim, böyle çalışır mı? Model: Gigabyte GA-B75M-D3V
laislabonita Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 1.161 Çözümler 7 Yer Gabon Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Nisan 2023 #2 1155 söket bu şekilde olmalıdır. Gönderilen üründe kusur var gibi duruyor.
O Orhan Demirel Megapat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #3 Orhan Demirel dedi: Merhaba, Sahibinden'den Param Güvende ile almış olduğum anakartımda 1 pin eksik. İade etmeli miyim, böyle çalışır mı? Model: Gigabyte GA-B75M-D3V Genişletmek için tıkla... Sistem açılıyor. laislabonita dedi: Eki Görüntüle 1736548 1155 söket bu şekilde olmalıdır. Gönderilen üründe kusur var gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Evet ürün kusurludur.
Orhan Demirel dedi: Merhaba, Sahibinden'den Param Güvende ile almış olduğum anakartımda 1 pin eksik. İade etmeli miyim, böyle çalışır mı? Model: Gigabyte GA-B75M-D3V Genişletmek için tıkla... Sistem açılıyor. laislabonita dedi: Eki Görüntüle 1736548 1155 söket bu şekilde olmalıdır. Gönderilen üründe kusur var gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Evet ürün kusurludur.
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #4 Orhan Demirel dedi: Sistem açılıyor. Evet ürün kusurludur. Genişletmek için tıkla... İade et öyle çalışır ama bir sorun olduğunda oradan sorun olacak.
Orhan Demirel dedi: Sistem açılıyor. Evet ürün kusurludur. Genişletmek için tıkla... İade et öyle çalışır ama bir sorun olduğunda oradan sorun olacak.
O Orhan Demirel Megapat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #5 Miraç Gürbüz dedi: İade et öyle çalışır ama bir sorun olduğunda oradan sorun olacak. Genişletmek için tıkla... Ben ölçtüm o pine güç gitmiyormuş,boştaymış dedi
Miraç Gürbüz dedi: İade et öyle çalışır ama bir sorun olduğunda oradan sorun olacak. Genişletmek için tıkla... Ben ölçtüm o pine güç gitmiyormuş,boştaymış dedi