Gigabyte GA-ep 35C-DS3r Windows kuramama sorunu

297552

Hectopat
Makaleler
14
Öncelikle merhaba Rufus ile format USB'si hazırlarım her şey tamam BIOS'ta ilk sıraya alıyorum başlıyor logo kısmı geliyor 5 ilâ 8 dakika sonra restart atıyor ve kuruluma geçmiyor. 2 farklı işlemci farklı, RAM farklı, PSU denedim hiçbir etkisi yok. Isınma sorunu da yok. Saatlerdir uğraşıyorum. Bunun bir çözümü yok mu? Ufak bir bilgi Windows 7 kurulu HDD taktığım zaman sorunsuz çalışıyor.

İndirdiğin yükleyicide sorun olabilir Windows'un kendi sitesinden W10 indiriniz Rufus ile USB belleğe yazdırınız UEFI BIOS varsa GPT formatında yazdırın, eski BIOS varsa MBR formatında yazdırın.

İndirdiğin yükleyicide sorun olabilir Windows'un kendi sitesinden W10 indiriniz Rufus ile USB belleğe yazdırınız UEFI BIOS varsa GPT formatında yazdırın, eski BIOS varsa MBR formatında yazdırın.

Emin ol hepsini denedim sorunsuz şekilde 7 kurdum BIOS güncellesem düzelir mi acaba şu an F2 F4 sürümü var.

Recep Baltaş'ın dediği şekilde USB'yi Free dos yaptım dosyaları attım 1 dosya var olarak gözüküyordu XX(2) olarak kopyaladı resledim fakat BIOS'ta bellek gözükmedi bunun sorunu nedir?

BIOS belleği algılamıyor mu? Eğer öyleyse CMD ile USB'yi sıfırlayın Technopat'ın ilgili makaleleri var :) Rufus ile bootable yapmadan direkt dosyaları flaşa atın öyle Q-flash gibi bir şey olmalı onunla BIOS'u güncelleyin.

BIOS belleği algılamıyor mu? Eğer öyleyse CMD ile USB'yi sıfırlayın Technopat'ın ilgili makaleleri var :) Rufus ile bootable yapmadan direkt dosyaları flaşa atın öyle Q-flash gibi bir şey olmalı onunla BIOS'u güncelleyin.

Son olarak şunu sormak istiyorum bir arkadaşım söylemişti BIOS'u F2dem F4E değildi F2 F3 F4 olarak güncelle yoksa bozulur dedi bunun gerçeklik payı var mı?

Son olarak şunu sormak istiyorum bir arkadaşım söylemişti BIOS'u F2dem F4E değildi F2 F3 F4 olarak güncelle yoksa bozulur dedi bunun gerçeklik payı var mı?

Hayır direkt son sürüm güncelleyin o bahsettiğiniz olayı kim dediyse fena kandırılmış.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı