Tseenka Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 2.349 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer C:\Config.Msi Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2019 #11 Uykular Haram Oldu Bana. dedi: Kasada nereden bulacağım? Genişletmek için tıkla... Anakartta ? Anakartı nerden bulucam yazmışsınız ?
Uykular Haram Oldu Bana. dedi: Kasada nereden bulacağım? Genişletmek için tıkla... Anakartta ? Anakartı nerden bulucam yazmışsınız ?
Uykular Haram Oldu Bana. Centipat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 532 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2019 #12 Tseenka dedi: Anakartta ? Anakartı nerden bulucam yazmışsınız ? Genişletmek için tıkla... Kasada diye anlarsınız herhalde.
Tseenka dedi: Anakartta ? Anakartı nerden bulucam yazmışsınız ? Genişletmek için tıkla... Kasada diye anlarsınız herhalde.
Tseenka Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 2.349 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer C:\Config.Msi Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2019 #13 Uykular Haram Oldu Bana. dedi: Kasada diye anlarsınız herhalde. Genişletmek için tıkla... Evet çünkü öyle anlaşılıyor ve BIOS pili dediğimiz şey bu : .
Uykular Haram Oldu Bana. dedi: Kasada diye anlarsınız herhalde. Genişletmek için tıkla... Evet çünkü öyle anlaşılıyor ve BIOS pili dediğimiz şey bu : .
Uykular Haram Oldu Bana. Centipat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 532 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2019 #14 Tseenka dedi: Evet çünkü öyle anlaşılıyor ve BIOS pili dediğimiz şey bu : .Eki Görüntüle 453692 Genişletmek için tıkla... Kasayı açtığımda örümcek çıkmasa bari. (Kasa dile kolay 47 yıldır bakım yüzü görmedi.)
Tseenka dedi: Evet çünkü öyle anlaşılıyor ve BIOS pili dediğimiz şey bu : .Eki Görüntüle 453692 Genişletmek için tıkla... Kasayı açtığımda örümcek çıkmasa bari. (Kasa dile kolay 47 yıldır bakım yüzü görmedi.)