Gigabyte GA-EP35C-DS3r anakartlı sistem BIOS pili çıkarıp takmadan açılmıyor

cagri_ferahli53

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, benim sorunum başlıkta da belirttiğim gibi BIOS pilini çıkarıp takmadan tabiri caizse BIOS resetlemeden PC açılmıyor (anakartımın modeli: Gigabyte GA-EP35C-DS3r) ama sonrasında sorunsuz çalışıyor bunu çözmek için bayağı bir araştırma yaptım kesin bir bilgiye ulaşamadım bende belki BIOS eskidir diye güncelleyeyim dedim ama haliyle PC BIOS pilini çıkarıp takınca çalıştığı için olmadı. Daha önce başına gelip de çözümünü bulan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Herkese hayırlı mutlu, günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlginç bir durum cmos pilini değiştirin kts piller ile gelir gigabyte anakartlar cr2032 pil bulmanız lazım buda hemen hemen her pek çok yerde bulunur, daha çok saatçiler de olur ama eski tip elektrikçilerde de olur.

İlginç bir durum CMOS pilini değiştirin kts piller ile gelir Gigabyte anakartlar CR2032 pil bulmanız lazım bu da hemen hemen her pek çok yerde bulunur, daha çok saatçiler de olur ama eski tip elektrikçilerde de olur.

Pili de değiştirmiştim önceden hiçbir sonuç alamamıştım
Yok mu bilen birisi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı