Gigabyte ga EP43 DS3l Bilgisayar açılıp kapanıyor

Makaleler
3
Sistemi başlattığımda tüm fanlar dönüyor ışıklar yanıyor ancak birkaç saniye sonra geri kapanıyor.
Sistem:
Gigabyte GA EP43 DS3l (kuzey köprüsü soğutucusu tam sıkılmamış)
Q9550 (fanı çalışmıyor, stok soğutucuyu monte ettim ve bir Cooler Master fanını yanına koydum, PC kapandığında heatsink hala soğuk.)
7GB DDR2 RAM (4 modülün hepsi farklı marka farklı model, ancak sıkıntı RAM ile alakalı olunca her şey çalışıyor ancak görüntü vermiyor diye biliyorum.)
ASUS Expedition RX570 4G ( uzay kurulum yaptığım için biraz ileri doğru çökmüş ancak anakartla bağlantısında bir sıkıntı yok ve nedense 2.fanı 1.fanından sonra duruyor.
Sharkoon SHP650.
Anakart + işlemci + RAM'i aynı kişiden aldım ve uzun süredir öylece duruyor sana göndereyim eğer çalışıyorsa parayı atarsın dedi. Yani önceden çalışıyordu gibi bir durum yok. YouTube'a yüklediğim videoyu da bırakıyorum; (ekran kartı fanlarına dikkat)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Siz hiç uğraşmayın. Madem sorun var sistemi geri postalayın. Şimdi halletseniz bile ikinci el olduğu için yine aynı sorunu çıkarabilir.

Ekran kartında sorun yoksa (ki ben yollamadan önce test ettiğimde yoktu) ve heatsink'ler soğuksa bence sorun anakartta. PSU olduğunu sanmam çünkü PSU kaynaklı olsa ekran kartının güç girişinin üstünde kırmızı LED yanardı.
Bir de tek RAM ile denemeni tavsiye ederim.

RAM'leri denedim, ekran kartını denedim, USB girişlerini denedim, fanları denedim hiç biri olmadı başka ne deneyebilirim? Bide her bir modülü 4 slotta da test ediyim mi?

Aynı kargo firmasına gidin ve aynı kargoyu geri postalamak istediğinizi söyleyin. Fiyatta değişiklik olacaktır.

Şimdi baktım.
Aynı firma 12.30 ile 15.30 arasındaki gönderilerde %50 indirim de yapıyormuş.
Avantajlı saatler kampanyası diye belirtirseniz yardımcı olurlar.

Sistem ne oldu ? Gönderimle ilgili haber bekliyorum. Söylediğim şekilde gönderirsen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…